Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wszystko skończone?

Polecane posty

Gość gość

rozstałam się z moim chłopakiem jakieś 3 miesiące temu. to taka młodzieńcza miłość ale taka pierwsza i prawdziwa. nasz związek był taki dojrzały. byliśmy siebie pewni. często dostawałam kwiaty, mówił mi jak mnie kocha, dbał o mnie,codziennie odprowadzał. ideał. dał mi taką kartkę "100 powodów mojej miłośći" kiedyś nawet miał łzy w oczach jak powiedziałam ze to chyba nie ma sensu. bał się ze mi się to znudziło. jakoś w połowie sierpnia powiedziałam że to jednak koniec. a on powiedział że i tak wiem ze nie wytrzymamy bez siebie. ale następnego dnia nagle miał już wszystko w nosie. jego koledzy mowili mi że strasznie się zmienił od zerwania. że pił,jeździł na motocyklu po pijaku,ze nie da się z nim gadać. spotkałam się z nim jakiś tydzien po zerwaniu i chciałam żebyśmy wrocili,ale on powiedział że znajde sobie kogoś lepszego. mojemu bratu mówił że za mną tęskni. a do moich kolegów mowił ze jak mnie skrzywdzą to będą mieli z nim do czynienia ( wtedy nie bylismy razem).. w liceum czuje się obserowana przez jego kolegę.. od 12 września ma dziewczyne.. nie wyglądają na szczęsliwych ale kto ich wie.. czuje się potwornie..

Gość gość
Tia, zerwałaś z nim i to bez konkretnego powodu i ty to nazywasz miłością dojrzałą? zajmij się swoim życiem a nie jego. Będzie miał inną dziewczynę a ty szukaj sobie innego chłopaka. Jego zostaw w spokoju i nie mąć mu w głowie.

Gość gość
Dojrzała? Zerwalas ot tak, a po tygodniu Chciałas wrócić? On zachował sie dojrzalej mając cię w doopie po tym.