Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lepsze jest dziewczyna ze wsi czy z miasta do stałego związku ?

Polecane posty

Gość gość

podobno te z wiochy sie puszczają, są łatwe, leca glownie na kase a te z miasta zdradzają i szybko sie nudzą, trudno im zaimponowac

Gość gość
Jedne i drugie to jeden chvj jeżeli maja pusto we lbie.

Gość gość
miałem i taką i taką, zdecydowanie lepiej wspominam dziewczyne ze wsi, one mają tylko mocne ciągoty do ślubu, na wsi 20letnia dziewczyna bez ślubu to już "odpad" stara panna, zaczynają dogryzać takiej itp, dlatego wiejskie panny szybko chcą ślubu, a z kolei drugą miałem z Gdańska gdzie jestem na studiach i tutaj laski są jakieś kompletnie odjechane, oderwane od rzeczywistości i ciągle tylko jakies koncerciki, teatry, kina i klubiki a jak nie to zaraz fochy, "bo koleżanki chodzą, a ja nie moge"

Gość gość
po co facetowi stały związek? kase rób i pilnuj by zawsze mieć , nie po to by ją na kurwę wydawac ale po to by jej pokazać czym u niej wzbudzić nadzieję na lekkie życie u Twego boku , która to nadzieja popycha ją do robienia Ci loda nawet przed pierwszą randką

Gość gość
Najlepsze są dziewczyny z podlasia :)

Gość gość
a najlepsze z najlepszych te z pod laski

Gość gość
dziewczyne ze wsi, one mają tylko mocne ciągoty do ślubu, na wsi 20letnia dziewczyna bez ślubu to już "odpad" stara panna X Nie wiem na jakich wsiach Ty bywasz, mam 23 lata i nikt nie ma problemu z tym, że jestem niezamężna... o.O

Gość gość
Ha ha ha ha te z białej pod laski? ;P

Gość gość
typowe wieśniaczki to niestety masakra, 18-25 lat i juz ślub, dzieci, w okolicach 20rz zaczyna sie paniczne szukanie faceta i proba zaliczenia ''wpadki'', ogolnie Polska wieś moze i coraz bogatsza, ale mentalnie to nadal komuna, katolicyzm, dewocja, staropolskie obyczaje, zabobon i ogolnie ciemnogród... szukaj dziewczyny z dobrego domu, z takiego gdzie rodzice a zwlaszcza ojciec ma autorytet, dość zamożna tradycyjna rodzina, żadna dziunia z blokowiska i ''ogrodzonych osiedli''.

Gość gość
Ale lopes jestes niezly...hahahah przeciez I tak wezmiesz taka co sie nawinie Bo normalna laska na poziomie ma gdzies typa co siedzi na kafeterii I zadaje glupie pytania. Wymagania to tu sobie mozesz miec, marzyc tez mozesz. Kolejny frajer