Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dyskusja u lekarza o miejsce w kolejce

Polecane posty

Gość gość
U mnie zawsze jest kolejność wg numerów albo wg godzin. Nie ma znaczenia, że ktoś sobie przyszedł z zapasem jeśli jeszcze nie weszły osoby umówione na wcześniejszą godzinę.

Gość zuzannaanna
U nas bitwa o miejsce w kolejce jest na porządku dziennym. Ostatnio pewna pani o mało nie biła mi noża w plecy - bo jej dziecko jest chore a ja nie chcę jej wpuścić... Nosz kurczę a moje to zdrowe? i stoję w kolejce bo mi się podoba? powiedziałam sobie, ze ostatni raz taki numer i chcę wykupić pakiet medyczny dla rodziny z http://arturwiktor.eu/premium by nie musieć stać w tych kolejkach.

Gość gość
Szczerze to polecam Wam wykupić abonament w LuxMedzie. Tutaj mozecie umawiac sie do lekarza przez portal pacjenta. To najlepsze wyjscie.

Gość gość
Ja też nie lubię stać w kolejkach ponieważ takie sytuacje zdarzają się bardzo często. Sama niedawno miałam anginę i nie miałam siły iść do przychodni więc skontaktowałam się z www.liberandum.pl by umówić wizytę domową lekarza.

Gość gość
No a co jeśli ktoś się spóźni np 10 min? wpuszczacie taką osobą >

Gość gość
Ja kiedyś miałam taką sytuację z tym ze to.ja byłam wcześniej lekarz przeprosił ale powiedział ze tamta pani jest zarejestrowana przedemna.Nie robiłam problemów bo miał rację a ja przyjechałam wcześniej bo było mega ślisko wiec wyjechałam wcześniej

Gość gość
Jak ktoś się spóźni to wypada na koniec. Chyba, że pani zapisana np. na 14.00 przychodzi o 14:10, ale jest poślizg i w środku nadal osoba z 13:30 czyli spóźnienie niczym nie skutkowało. Przechodzenie po wyznaczonym czasie to cwaniactwo

Gość gość
Jeżeli nie ma poślizgu i każdy wchodzi o swojej porze- to ja również, chyba że komuś się bardzo śpieszy a mi nie. No i jeszcze usłyszę magiczne "proszę/przepraszam/dziękuję". Chociaż sama raz miałam mały poślizg z winy rejestratorek i kiedy lekarka próbowała mnie zawrócić na koniec kolejki, powiedziałam jasno że ja byłam w przychodni o odpowiedniej porze i nie ma w tym mojej winy (wizyta płatna). Ale wiadomo że to inna sytuacja.

Gość gość
My się zawsze pytamy kto ostatni lub czy wczytuje ? Ja nie jestem zacofana i zawsze przy każdym badaniu krocza i wspierał porody do tego mam prawo! Bo zawsze decyduje Pacjent nie zboczony lekarz bo tylko taki wyprasza męża z badań czy zabiegów! Również podczas badań często dochodzi do zakazen bo rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta!

Gość gość
Ja akurat ma w LuxMed portal pacjenta, dzięki któremu zapisuję się w prosty sposób na wizytę. Warto na pewno wypróbować, ponieważ jest to duża wygoda i ułatwienie.

Gość gość
U nas na szczezcie wywoluja po nazwisku. U wszystkich lekarzy. Nie wyobrazam sobie klocic sie o kolejnosc wchodzenia do gabinetu :O

Gość gość
no ja korzystam z enelmedu i umawiam się przez aplikację na telefonie i nie stoję w kolejkach, polecam też innym :)

Gość gość
Szczerze, to poleciłabym LuxMed i ich pakiety medyczne. DO tego portal pacjenta moim zdaniem jest super rozwiazaniem i dużym ułatwieniem.

Gość Nina Kowalska
Nie wyobrażam sobie bicia się o miejsce w kolejce! Chodzę prywatnie do Lux Medu i umawiam się przez Portal Pacjenta dzięki czemu nie muszę przejmować się takimi sprawami.