Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

natalcia24 dostała do vivatu i siedzi cicho jak mysz pod miotłą:D

Polecane posty

Gość gość

Co,już nie jesteś taka pyskata? :classic_cool:

Gość gość
To po co zaczynała?! Ja jestem spokojna i cierpliwa ,ale wyprowadziła mnie z równowagi młoda jest ,i jeszcze mleko jej z pod nosa wystaje!

Gość gość
a co? rozszyfrowalyscie ja? wiecie co robi jej maz, tesciowa i kot? :D

Gość gość
Chciała zabłysnąć a tu zonk ;-) na początku myślałam że przesadziłyście! ale jak zaczeła pokazywać swoje ja i żucać wyzwiskami to zmieniłam zdanie.

Gość gość
Sfustrowana i dobra pani rada! która poziom wiedzy i pisowni ma na poziomie podstawowym,tak a nosi się jak g****o w betoniarce.

Gość gość
dziewczyny dajcie spokój bo ona już dostała nauczkę,każdy wie o niej, dziewczyny z jej forum też pewnie mają jej dosyć,na innych tematach też już jest spalona więc ....

Gość gość
żucać wyzwiskami to zmieniłam zdanie. Ty nie zmieniaj zdania,tylko wez sie za nauke poprawnej pisowni :P

Gość gość
Zaraziłam się od natalci ;-) poprawię się z pisownią!

Gość gość
To super kamien s zerca :P

Gość gość
o co chodzi?

Gość gość
a ty się nie czepiaj !

Gość gość
Dlaczego nie? Ty sie czepiasz to i ja tez moge :P

Gość gość
Natasza sobie brudu narobiła najpierw z cewnikiem odnosząc się do innych kobiet że przeżywają a to nic nie boli! gdzie sama srała w majty przed wkłuciem igły w kręgosłup ;-) Potem na ,,jestem w ciązy kiedy moge pójśc do lekarza'' forum gdzie siedzi wyzywała nas od idiotek,dzieci od bękartów, naszych mężów od gahów ;-) i że na chleb nie mamy bo dostajemy manto od swoich chłopów i pijemy wóde :-) tak ,sama wejdz na ich forum to se poczytasz! sory ale ja nie jestem jakąś gówniarą żeby mnie obrażała więc napisał jej też uszczypliwą odpowiedz tak jak i inne kobiety.

Gość gość
Oj nata,nata,jeszcze troche i przebijesz wredną ;-)

Gość gość
gość dziś I naprawde az tak Cie to ruszylo? Nie prosciej jest olac takie osoby i nie dawac sie sciagnac do ich poziomu? Czasami warto klase pokazac niz tak sie znizac.No ale kazdy reaguje jak chce,ja uwazam,ze lepiej sie wycofac i nie dyskutowac z ludzmi niskiego pokroju,bo nie warto.

Gość gość
18:18 zgodzę się z tobą ,ale powiedz mi, nie zabolało by cię gdyby twoje dziecko zostało wyzwane od bękarta a mąż od gaha? sory ale takiego chamstwa nie będe tolerowała . Tak jak piszesz, każdy ma prawo wyrazić własne zdanie więc?

Gość gość
Nati,chyba siedzi z melisą w ręku,albo się uczy i dokształca na wujku google :-)

Gość gość
gość dziś Szczerze mowiac w ogole by mnie to nie ruszylo,a wiesz dlaczego? Bo ja wiem,ze moje dziecko zadnym bekartem nie jest,a maz nie jest gachem,a ze ktos by ich tak nazwal? No coz to tylko zle o danej osobie swiadczy,a z takimi osobami sie nie dyskutuje,bo jak napisalam wyzej sciagna Cie one do swojego poziomu i wtedy Ty w ogole sie od niej roznic nie bedziesz.

Gość gość
Nie mówię że nie masz racji,ja z natury raczej spokojna ale podniosła mi cisnienie ta małolata i napisałam jej pare uwag,ale ma to swoje dobre plusy,wiadomo kim ona jest i jaka jest i kolezanki z jej forum też już pewnie wyciagneły wnioski dla siebie np,. barszczzuszkami bardzo fajna i obiektywna i przedewszystkim dojrzała młoda matka i jestem pełna podziwu dla niej za to co napisała! masz muj szacun! barszczzuszkami! :-) a ty natalcia może faktycznie uciekaj z forum bo niebędziesz miała życia jak wredna!!!

Gość gość
trochę poczytałam wpisów tej Natalii na innym temacie pośmiałam się z jej jednego postu cześć dziewczyny jakde dzis do ginekologa na przegląd :) ona jakas nawiedzona jest i sie wymądrza nie chciało mi sie juz jej czytac, a wredna gdzie jest ?

Gość gość
rozumem to ona nie grzeszy oj nie !jak i życiowo tak i naukowo mój syn nierobi tyle błędów co ona ! a jest w 2 klasie podstawówki !!!

Gość szok totalny
O widze ze nowy temat :D jestem i ja ! Poczytalam troche temat dziewczyn ten w ktorym jedna pyta o tego lekarza i co zauwazylam? Moze tylko ja to odbieram tak ale ta wasza kumpelka od serca zamiast wspierac dziewczyny gdy mialy trudna sytuacje to bardzo czesto pisala o sobie olewajac to co one pisaly. Chamskie to troszke. Ale nie bede jej ublizala bo kazdy jest inny. Poza tym. Jak ktos ma swoj rozum to bedzie sluchal siebie/poloznej/ lekarza a nie wierzyl we wszystko co ta Natalia powie.

Gość gość
No widzisz szok totalny,ja poradziłam maszce znowu odnosnie płaczu dziecka, bo pisała że dziecko jej się uspokaja tylko na rękach z moim małym było to samo i miał potwierdzone kolki i to bardzo mocne aż wyladowaliśmy w szpitalu a oczywiscie Natalcia odrazu do mnie z mądrościami,też zauważyłam że dziewczyny takie jak maszka,,barszczykzuszkami,huanamaria i przyszłamama są całkiem sympatyczne i mogły liczyć na siebie a Natalcia hmmmm ehhhh szkoda mi już nerwów do jej osoby,dziwna jest i ma dwa oblicza! barszczzuszkami też masz mój szacunek,jesteś spko babeczka! każdy już wie że ma na nią uważać i tyle,niechce mi się już o niej pisać,nie ma o kim :-) dobranoc dziewczyny

Gość gość
No widzisz szok totalny,ja poradziłam maszce znowu odnosnie płaczu dziecka, bo pisała że dziecko jej się uspokaja tylko na rękach z moim małym było to samo i miał potwierdzone kolki i to bardzo mocne aż wyladowaliśmy w szpitalu a oczywiscie Natalcia odrazu do mnie z mądrościami,też zauważyłam że dziewczyny takie jak maszka,,barszczykzuszkami,huanamaria i przyszłamama są całkiem sympatyczne i mogły liczyć na siebie a Natalcia hmmmm ehhhh szkoda mi już nerwów do jej osoby,dziwna jest i ma dwa oblicza! barszczzuszkami też masz mój szacunek,jesteś spko babeczka! każdy już wie że ma na nią uważać i tyle,niechce mi się już o niej pisać,nie ma o kim :-) dobranoc dziewczyny

Gość gość
Dziewczynyz forum,,jestem w ciąży kiedy moge pójsc do lekarza'' wyciągnijcie wnioski,natalcia dzisiaj pisała z gościa czy na waszym forum was nie czepiała też z gościa!uważajcie! bo coś mi się wydaję że tak ,podobne byki gosć robił jak natalcia ;-)

Gość gość
Szok totalny,masz rację.Wczoraj czytałam jak dziwiła się,że dziecko jednej z tamtych,już nie pamiętam ,której ma jeszcze kikut pępowinowy,bo jej Marceli odpadł gdy miała 1,5 tygodnia:O masakra ,jej dziecku odpadł więc każdemu innemu musi odpaść w tym samym czasie:O mojemu synkowi odpadł w szóstej dobie,wiec marceli jednak odpadł późno:)

Gość gość
W ktorym temacie bylo o cewniku?

Gość szok totalny
Ja przeczytalam o tym jak mowila ile powinno dziecko przybrac na wadze. A przyszlamama raz sie z nia prawie klocila podesle wam na ktorej stronie jak znajde bo jak przeskakiwalam ze strony na strone to trafilam akurat.

Gość gość
Ale rzeczywiscie jest sie czym przejmowac.Przeciez wiadomo ze sa ludzie i taborety i ci drudzy naprawde nie sa warci na nasza uwage.

Gość szok totalny
Ale szczerze? Nie szukam bo szkoda mi czasu :D olal ja. Dobrej nocy goscie B-)