Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mój sposób odżywiania jest dobry?

Polecane posty

Gość gość

witam mój jadlospis codziennie wyglada tak samo i nigdy sie nie zmienia a więc rano przed praca jem : 3 bułki 2 z twarozkiem i 1 z wedzona piersią z kurczaka w pracy: 4 mandarynki 1 bułkę z twarozkiem obiad: mieszanka warzyw na patelnie kolacja: 1 activia z musli i to wszystko do tego pije 5 szklanek nektaru niskokalorycznego z witaminami

Gość gość
Jak można codziennie jeść to samo?

Gość gość
Mało białka a zapychacz sie bułkami Jak można zjeść 3 bułki na śniadanie ? Jesz jak górnik i pewnie tak wazysz

Gość gość
A mój: rano 4-5 kromek albo 3 bułki z wędliną lub z serem z keczupem, musztardą albo sosem hamburgerowym ewentualnie parówki popołudnie 4-6 browarów (w weekend do 8) kolacja parówki smażone z żółtym serem lub hamburgery albo hot-dogi, czasem pizza albo mielonka z puszki z pomidorami i cebulą

Gość gość
surowa jedzenie czyli warzywa i owoce to jest dobry sposób odrzywiana rosliny zawieraja białko a organizm moze dzienie przerobic 100 gram miesa reszte zamiena w kwas mocznikowy ktury osadza sie w stawach

Gość gość
100 gram mięsa to raptem 20 gram białka, organizm potrzebuje około 1 do 1,5 grama białka na każdy kilogram masy ciala Policz ile musisz dostarczać białka by organizm miał z czego odbudowywać twoje ciało Za mało białka, puste kalorie a potem zdziwienie ze ciało sflaczałe i bez sil