Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co ubrać 4 miesięczne dziecko w taką pogodę

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej . na zewnątrz dzis było 7 stopni, minimalnie wiało. Ubrałam rumcajsa w body, polarowe spodenki, skarpetki. Włożyłam go do zimowego kombinezonu. Ubrałam szaliczek, ciepłą czapkę.Nakryłam kocem. Na to wszystko założyłam narzutę która była w komplecie do wózka.Po spacerze dziecko było ciepłe,kark cieplutki. To oznacza ze zimno chyba mu nie było? Jak wy ubieracie swoje dzieciaczki? Jak coś robię nie tak ,prosze mi doradzić

Gość gość
Dla mnie za ciepło. A jak go ubierzesz przy -15? Ja na tej pogodzie rajstopki spodnie body z długim sweterek kurtka i kocyk. Przy 0- -5 wrzucę w kombinezon. Przy -10 na kombinezon dam kocyk.

Gość gość
jest 7 stopni a ty go ubralas jak na syberie :( przegrzewasz dzieco i wiem co mwoie bo sama wychowalam 2 NIECHORUJACYCH synow.

Gość gość
ok, dzieki za odpowiedzi.każda rada jest cenna

Gość gość
Ja też ubieram w kombinezon z tym, że u nas było dziś ok.2 stopni. Mamy kurtkę taką za zimną na teraz wiec pozostaje kombinezon. U nas rajstopy i cienkie getry zamiast polarowych spodni, albo dresiki to juz same bez rajstop. Jak daję osłonkę od wozka to koca juz nie uzywam. No właśnie bo co zrobię jak będzie zimniej ;) nie przegrzewaj. ;)