Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróciłam właśnie ze sklepu. Odmówiłam sobie kupna słodyczy i teraz mi smutno.

Polecane posty

Gość gość

Bo bym się objadła czekoladkami i ciastkami. Teraz minus 30 procent na ciastka w biedro a ja głupia nie kupiłam.

Gość gość
zjedz pol kilo cukru, smutek ci minie :P

Gość gość
ja nie potrafie sobie odmowic slodyczy. Zjadlam przed chwila cala czekolade

Gość gość
Ja też w sklepie często jestem twarda i nic słodkiego nie kupuję, a potem jaki żaaaaal

Gość gość
ja ze soba wlasnie walcze :( juz co raz blizej tego zebym zlapala za portfel i poszla kupic sobie cos slodkiego :( mój dzisiejszy dzien był do d**y

Gość gość
Jak masz chłopaka zrób mu lodzika koniecznie z połykiem to lepsze niż ciastko!

Gość gość
No, no tak mam. W sklepie jestem dzielna ;) nie kupuję, aby nie mieć pokus. A w domu? Dzielność ulatuje! To po prostu nawyk, aby pocieszenie znaleźć w czymś słodkim. Czasem wieczorem ogarnia tez mnie jakiś rodzaj zmęczenia i szybki ratunek widzę w słodyczach. Niestety, każda porcja cukru nakręca organizm na dalsze słodkości. Kawałeczek czegoś tam, lista długa ;) , podnosi cukier, ale potem on bardzo szybko spada i czujemy wielki głód na kolejny cukier. Trudno być osobą, która pociesza się czymś słodkim... Jak się jest na głodzie słodyczowym to ciężko oszukać organizm zdrową słodkością, na przykład owocem. Natomiast u mnie miód to najgorsze rozwiązanie bo organizm wtedy łaknie słodkiego jak po niczym innym. :( W dodatku moje jelita fiksują kolejny tydzień i zastanawiam się czy nie mam jakiejś kandydozy, właśnie od słodyczy.