Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi go zrozumieć

Polecane posty

Gość gość

Witam, potrzebuję rady, wypowiedzi kogoś bezstronnego, dlatego postanowiłam napisać tutaj. Poznałam jakieś dwa, trzy tygodnie temu na imprezie naprawdę fajnego chłopaka. Dałam mu swój numer i odezwał się jakieś 3 dni później pytając, czy wybieram się na kolejną imprezę. Spotkaliśmy się raz na kawie, potem znów na jakiejś imprezie, a niedawno zaprosiłam go na domówkę u siebie. Oboje sporo wypiliśmy i w końcu wyszło na to, ze został u mnie na noc. Wtedy się po raz pierwszy całowaliśmy, potem doszło do pieszczot, ale nie chciałam niczego więcej i na tym się skończyło. Rano pożegnaliśmy się pocałunkiem. Problem jest w tym, że nie mam pojęcia, kim dla niego jestem i czego mogę oczekiwać. Czasem potrafi się po spotkaniu nie odzywać kilka dni, chyba, że ja to zrobię. Po tej ostatniej imprezie u mnie też milczy. Pewnie odezwie się jak nigdy nic za kilka dni pytając znów czy gdzieś nie wychodzę. Tłumaczę to sobie czasem tym, że ma teraz dużo zajęć i prac do zaliczenia na studiach. Powiedzcie mi, jak to wygląda z boku? Czy mogę oczekiwać czegoś więcej? Na prawdę go polubiłam i nie chciałabym tego zepsuć. Dodam, że mamy po 22 lata.

Gość gość
albo się wstydzi, albo nie szuka dziewczyny na stałe :p

Gość gość
nie szuka dziewczyny, proste, chce tylko p******* i sie pobawic

Gość gość
a wiem bo sam tak robie, pisze tylko wtedy jak jest impreza, ew. moze cie zaprosic na piwko i pozniej do siebie :D