Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhas00

podgladam sasiadke :D

Polecane posty

Gość juhas00

Czesc, od jakiegos czasu podgladam sasiadke z bloku obok. Nie sadze zeby mnie zauwazyla, chociaz specjalnie sie z tym nie kryje, co prawda nigdy nie siedze przy oknie z zapalonym swiatlem, chociaz tak bym robil gdyby nie mieszkala z rodzicami :D jezeli chodzi o nia to jest sliczna, wydaje mi sie wrecz idealna. zauroczylem sie od momentu kiedy pierwszy raz ja zobaczylem. Troche mi z tym zle bo kiedy slecze przy oknie to czuje sie jakbym byl jakis pop***lony. Kiedys jak robilismy impreze w mieszkaniu i palilismy na balkonie to wyjrzala przez okno, pomachalem ale olala mnie, pewnie dlatego ze stalo tam sporo osob i kazdy byl pijany :P najbardziej boli mnie to ze nie mam jak do niej zagadac, probowalem pozniej wyczekiwac jej na balkonie liczac ze spojrzy na chwile ale znow bez powodzenia. Co robic? mam cos z glowa? :D

Gość gość
dawaj adres też popatrzę :D

Gość juhas00
haha, nie ma! :p ale na zachete powiem ze widzialem pare razy jak sie przebiera, co jeszcze bardziej poglebilo moje uczucia :D

Gość gość
po co ją podglądasz? co z tego masz?

Gość gość
o Ty gnojku, smaka robisz :D podejdź, zagadaj, uśmiechnij się, (ale na trzeźwo i bez kumpli :p ) a jak nie wyjdzie to może potrzebuje czasu albo nie ma co się uganiać. (co nie znaczy że nie można dalej popatrzeć :D ) pozdro!

gościu nr 2: jeśli Ty tego nie robiłeś/aś nigdy to coś nie tak z Twoją seksualnością :p

Gość gość
lubie na nia patrzec jest baardzo przyjemna dla oka. no i mam tez nadzieje ze mnie zauwazy i wtedy moglbym jej kiwnac zeby otworzyla okno i jakos by to poszlo...

zagadaj normalnie, nie ma co czekać, chyba że jest 10 lat starsza albo mega niedostępna ('nie ten poziom') to nie wiem :D

Gość gość
Przebierz się za papieża wtedy na pewno zwróci uwagę

Gość juhas00
wlasnie nie mam jak normalnie do niej zagadac, bo to inna klatka ;( moglbym sprobowac obserwowac czy gdzies wychodzi i wtedy szybko wyjsc przed wejscie jej bloku. mysle ze jest w podobnym wieku, ewentualnie mlodsza

ja bym właśnie ogarnął ok której wraca lub wychodzi na uczelnie/do szkoły, ewentualnie pracy, nie wiem, no i jakoś 'przypadkowo' wyszedł np do sklepu. zagadał czy to ona patrzyła jak miałeś imprezę, albo coś tego typu, ewentualnie od razu się umówić :D

Gość gość
to pozostaje mi nic innego jak przyczaic ja pod blokiem. dzieki za mile slowa bo czulem jak przesladowca :D

każdego może kiedyś tak 'strzelić' coś :D więc spoko, masz plusa że blisko mieszka i łatwiej o tyle będzie ze nie musisz jej szukać i masz tuż obok :p