Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pomoc facetowi?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Pierwszy raz pisze na tym forum, ale jestem kompletnie rozbita i nie wiem co mam robic. Otoz spotykam sie z facetem (od jakichs 2miesiecy), niby nie jestesmy razem, ale jestesmy blisko i myslalam, ze cos moze z tego wyjsc. Niestety w zeszlym tygodniu zmarl jego ojciec (dzis mija prawie tydzien) i od tamtej pory nie mamy kontaktu. Bylam na pogrzebie, podeszlam i zlozylam kondolencje, napisalam miliony smsow oferujac swoje wsparcie i dostalam jedna odpowiedz - dzieki, ale nie potrzebuje pomocy. Co moge zrobic? Boje sie, ze sie od siebie oddalimy. Dodam tylko, ze jest w ciezkiej sytuacji, ma 26 lat a jego mama zmarla kiedy byl jeszcze w liceum. Jak mu pomoc poradzic sobie z ta sytuacja? Da sie cos zrobic? Nie chce, zeby byl sam w tym trudnym czasie a on odrzuca moja pomoc. Co robic?

Gość gość
Mysle, ze powinnas zrozumiec, ze wlasnie jego zycie stanelo na glowie i ma dosc problemow, wiec daruj sobie dreczenie go telefonami, daj czas i cierpliwie poczekaj, jesli naprawde tak bardzo Ci zalezy.

Gość gość
Odpieprz sie od niego przeciaz napisal ze niczego nie potrzebuje.

Gość gość
dostalas brutalne odpowiedzi , ale prawdziwe . Zaoferowalas pomoc i na tym skoncz . Pozwol mu pobyc samemu z soba , skoro to jego sposob na zalobe.Byc moze nie bedzie chcial kontynuowac tej znajomosci i uszanuj to . Nic na sile.Dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane . Zajmij sie soba , to bedzie o niebo lepsze dla ciebie i jego. Elena