Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tej wiadomości do niego?

Polecane posty

Gość gość

Chce pomóc przyjaciółce trochę..bo ma chłopaka który ją olewa i chciałem nim wstrząsnąć trochę (za jej zgodą oczywiście) i napisałem wiadomość która chce mu wysłac co sadzicie? : Słuchaj człowieku czemu się tak dziwnie zachowujesz ! nie widzisz ze Ania Cie kocha?! ze ona mysli ciagle o tobie, śnisz się jej , uśmiecha się na mysl o tobie ! Ciebie to nie rusza ? bo ja tego nie rozumiem, taka śliczna dziewczyna i taka dobra.. (cdn w komentarzu na dole)

Gość gość
spróbujcie jeszcze raz , ona bardzo chce z tobą być, usunęła ze znajomych bo chciała o tobie zapomnieć i ja jej tak doradziłem.. Ale ty nie wiesz jak ona to przezywa jak ja serce boli, nie wiesz jaką bys jej ulge

Gość gość
nieee:O:O:O:Oty sie nie mieszaj to po pierwsze,po drugie nie sie kolezanka nie poniza::O:O:O:O

Gość gość
Zwariowałaś? :O

Gość gość
To go nie ruszy tylko podbuduje jego ego, niech koleżanka się nie odzywa tak paradoksalnie szybciej zwróci jego uwagę bo on byc moze zacznie się zastanawiać czy jej zalezalo o ile oczywiscie nie ponizyla się juz wczesniej...

Gość gość
I pamiętaj że największa kara dla facetów jest obojętność. Wtedy się mogą zastanawiac czy dziewczynie zalezalo... No chyba że mieli od początku ja daleko gdzies to juz nic nie pomoże ale wtedy tez lepiej się nie odzywać bo po co się ponizac? Miałam tak wczesniej kilka razy i jak milklam faceci za jakis czas się przeważnie odzywali.. ale było juz dla nich za pozno ;) wtedy to ja miałam chociaz ta satysfakcję ...

Gość gość
Czemu poniża? Przecież to ja wysyłam wiadomość nie ona. Pytałem ją czy mogę z nim pogadać jak facet z facetem to powiedziala że jej wszystko jedno bo już nie ma nic do stracenia. Jest załamana bo bardzo go kocha a on najwidoczniej nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji

Gość gość
zalosne na maxa, osmieszysz siebie i ja przy okazji, bo przeciez piszesz o niej,w jej imieniu tak jakby

Gość gość
ja nigdy bym tak nie zrobila chocbym usychala z milosci :p Jedynie jakbym chciala sobie porobic z kogos jaja.Nie pisz tak.Dobrze napisal ktos wczesniej-obojetnosc najlepsza,

Gość gość
Bo on pomyśli że moze ona Ciebie prosiła zebys z nim pogadal a po drugie to będzie pewien że jest w nim zakochana chociaz on ją olewa a to nie zadziała na niego motywujaco wręcz przeciwnie . Zadziałało by moze tylko wtedy kiedy bylaby odwrotna sytuacja i np ona by go olewala i on dlatego z nią zerwał ale ja kochal

Gość gość
Teraz dopiero zauważyłem że nie wkleilo mi całości tej wiadomości która chce wysłac... : słuchaj człowieku czemu się tak dziwnie zachowujesz? Nie widzisz że Ania Cie kocha ! Że ona myśli o Tobie ciągle, snisz się jej, uśmiecha się na myśl o Tobie ! Ciebie to nie rusza? Bo ja tego nie rozumiem, taka śliczna, dobra i mądra dziewczyna która ma takie dobre serce, daje Ci takie uczucie a ty to odrzucasz? Czego ty chcesz powiedz mi, kogo ty szukasz? Piękna jest, z lepszym sercem to gwaranuje Ci że nie znajdziesz, czego ty jeszcze chcesz? Ona się starała jak mogła zawsze żeby było dobrze wszystko żeby ci sprawić przyjemność, zebys był szczęśliwy a ty co? Myślisz że inna da ci większe szczęście? Że co zrobi lepszego? Większe cycki będzie miała czy co? Ja uważam że ona zasługuje na lepszego który doceni to ogromne uczucie i pokocha, ale ona kocha Ciebie ona o innym nawet słyszeć nie chce, ja rozumiem że mogłeś mieć jakieś złe doświadczenia w życiu z dziewczynami czy coś i rozumiem Cie bo sam miałem i kiedyś trafiłem na beznadziejną po której się zniechęciłem na jakiś czas..ale w tym przypadku ja Ci gwarantuje że na tej osobie zawieść się nie da, nie ma osób idealnych bez wad ale jej naprawdę dużo do ideału nie brakuje, zastanów się i docen co masz, powiem Ci że jakby ona się chciała ze mną ożenić to minuty bym się nie zastanawiał a ty masz to wszystko tak blisko- z jest strony wielką milosc, zrozumienie,cierpliwość,szczerość, wierność (znam ją dobrze ona nie potrafi Cie zdradzić gwarantuje Ci to) spróbujcie jeszcze raz ona chce z Tobą być to że cie usunęła ze znajomych to nic nie znaczy bo zrobiła to dlatego że ja jej tak doradziłem, by zapomniała. Ty nie wiesz jak ona to przeżywa jak ją serce boli nie wiesz jaka byś jej ulgę zrobił..dajcie sobie szansę, gwarantuje Ci że z jej strony będzie wszystko bardzo dobrze, Ty nawet nie wiesz jaki to jest dobry człowiek. Każdy by mógł pomarzyć o takiej dziewczynie.

Gość gość
Ten sms jest desperacki jesli nie chcesz ponizyc dziewczyny nie pisz tego, ale zrobisz jak zechcesz

Gość gość
Zalosne i infantylne. Masz 14 lat? Serio myslisz ze jakis sms zmieni zachowanie czlowieka ktory ma na nia wyj****e? Powodzenia

Gość gość
ŻENUA! :(

Masakra :o co ma niby dać taka wiadomość????? :D ja bym się tylko uśmiała gdyby np koleżanka jakiegoś tam chłopaka, którego znam przysłała do mnie takie COŚ :D miałabym z niego i z niej bekę na dłuuuugo :p