Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanamarta

jestem w ciąży a facet mnie zostawił

Polecane posty

Gość załamanamarta

Byliśmy razem prawie dwa lata. Zawsze był ciepłym i kochającym mężczyzną. Nic nie zapowiadało że może tak mnie potraktować. Nie brałam tabletek bo ginekolog w moim przypadku odradził. Nie kochaliśmy się raczej w dni płodne, a jeżeli już to używaliśmy prezerwatywy. Jednak ostatnio dziwnie się czułam, a gdy nie dostałam okresu to zrobiłam test, a później jeszcze jeden i oba pokazały dwie kreski czyli ciążę. Nie chciałam nic mówić mojemu facetowi, dopóki nie będę miała absolutnej pewności. Wczoraj byłam u ginekologa i potwierdził on piąty tydzień ciąży. W domu powiedziałam o wszystkim mojemu mężczyźnie a on zrobił awanturę, że to wszystko moja wina, że specjalnie wrobiłam go w dziecko, że on jest jeszcze za młody. Normalnie byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co powiedzieć. Wykrzycsałam mu tylko że jeżeli tak, to ma się wynościć. Spakował torbę i poszedł. Później dzwoniła jego mama ale nie odebrałam. Dla mnie ciąża w tej sytuacji to tragedia. Jestem sama, muszę pracować i studiuję zaocznie. Wszystko się zawaliło. Ja po prostu nie mogę urodzić.

Gość gość
zapraszamy na maszwybor net

Gość gość
Dziewczyno, zastanów się co ty chcesz zrobić. Później będziesz żałowała. Dziecko to najcenniejszy dar. A że ojciec okazał się dupkiem to powód żeby dziecko skazywać na śmierć?

Gość gość
Jasne... dar... zwłaszcza gdy nie można liczyć na niczyją pomoc, trzeba zrezygnować z wszystkich planów, klepać biedę i znosić szykany naszych rodaków. A na dokładkę przeczytać na takim forum że samotna matka to puszczalska d****** że nie powinna szukać faceta, a jej dziecko to bękart.