Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podajcie jakies super przepisy na pasty wegetarianskie do chleba

Polecane posty

Gość gość

znacie takie pasty ktore sa pyszne do chleba?? podzielcie sie przepisami.

Gość gość
znaczy się bez jajek?

Gość gość
no bez jajek, bo jajka to mój facet ma w majtach

Gość gość
z jajkami

Gość gość
majonez, ketchup lub inny sos, szypiorek, jajko, cebulka. Trzy ostatnie drobno posiekać i wymieszać z majonezem i sosem. Do smaku doprawić sola, pieprzem lub chili :)

Gość gość
humus jest super. Cieciorka z puszki+oliwa+czosnek+pasta tahimi. Zmiksować, smarować

Gość gość
o matko ale podajcie cos takiego co jest nie bardzo drogie :)a nie jakies humusy czy inne drogie rzeczy

Gość gość
Ja lubię guacamole. Dojrzałe awokado rozgnieć na gladką masę. Dodaj troche ostrej papryczki (sa tanie). Oliwa z oliwek, sól, pieprz., 2 ząbki czosnku, pęczek posiekanej świeżej kolendry (ostatnio maja ja w biedronce lub carrefourze). To jest sos, ale jak dodasz mniej oliwy z oliwek to będzie pasta. Uwielbiam ten smak . Poza tym smaruję pieczywo pesto (zamiast tych drogich orzechów dadaję zwykłych włoskich.) Bardzo lubie też zielona paste (według pzrepisu Moniki Mrozowskiej- luknij w ten link: http://monika-mrozowska.pl/pl/przepisy/zielona-pasta

Gość gość
-jajko, por, majonez, sol, pieprz, wszystko drobno posiekac i wymieszac -ser bialy, wedzona makrela, cebula(jesli lubisz) ogorek konserwowy(jesli lubisz), wszystko drobno posiekac i wymieszac - fasola biala ugotowana lub z puszki, podsmazona do miekkosci cebula, sol, pieprz, kolendra,kmin,papryka w proszku, wszystko zmiksowac blenderem