Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana przyszla mama

sex w ciazy po poronieniu

Polecane posty

Gość zdezorientowana przyszla mama

lekarz mowi ze mozemy bo ciaza sie rozwija prawidlowo, mam luteine przepisana, szyjka prawidlowa,wszystko ok jestem w 3miesiacu ale boimy sie jednak o dziecko,bez sexu da sie wytrzymac co myslicie?

jeśli wszystko jest ok to nie ma czego się bać. Jeśli bys plamiła albo miała bóle to co innego. Ale jak bardzo sie stresujesz to odczekajcie do 2 trymestru.

Gość gość
Masakra! Jestem w 6 ciąży z 3 dzieckiem, wypada mi pochwa, założony mam krążek na tą przypadłość. .. zero sexu od 3 miesięcy- to mój 4 miesiąc... Mam totalny zakaz... wszystkiego! !! Po porodzie czeka mnie połóg z wypadaniem pochwy i szyjki macicy (powtórka z poprzedniej ciąży) i też zero sexu przez 2 miesiące. A potem operacja plastyczna pochwy i też zero sexu przez 2-3 miesięcy. A jestem młodą dziewczyną i matką. Czuję się jak smutna stara zgorzkniala kobieta... bez sexu przez 1,5 roku. A do porodu nie mogę o nim nawet pomyśleć. .. i mój mąż. .. czy może teraz bardziej współlokator...

Gość gość
No cos Ty... nie czuj sie tak. Masz powody byc tylko smutna i zgorzkniala- starosc to juz przesada! ;)