Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet powinien golić pachy? Będzie wtedy postrzegany jak pedał?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety jak sądzicie, czy facet powinien golić pachy? U kobiet to już chyba standard, że golą, a jak powinno być z facetami? Bo większość zaraz powie, że jak facet goli pachy to pewnie pedał jakiś cieplutki albo coś w tym stylu

Gość gość
Jak dla mnie nie.

Gość gość
Koniecznie powinien golić pachy, nie wyobrażam sobie inaczej!

Gość gość
Facet to ma być facet, samiec, owłosiony samiec, klata, zarost na twarzy, pachy, itp a nie jakaś wygolona owieczka czy inny pedalski ratlerek

Gość gość
Moj maz goli a ja nie wyobrażam sobie by tego nie robił.

Gość gość
Przeprowadzili takie badania, kobiety z różnych krajów europy dostały po dwa zdjęcia, na jednej klata owłosiona, na drugiej ogolona, zdjęcie oczywiscie bez twarzy, chodziło o samą klate, co ważne, klata ta należała do jednego i tego samego faceta, ale kobiety o tym nie wiedziały. Miały tylko wskazać która klata jest seksowniejsza, 80% wybrało klatę ogoloną, podobnie pewnie z pachami by było, większość pań woli ogolone i nie uważa tego za pedalstwo

Gość gość
wg mnie w dzisiejszych czasach dziwne jest jak facet pach nie goli- a nie jestem małolatą tylko 30 +. jak poznałam swojego obecnego, to byłam w szoku, ze tego nie robi. nie musi być codziennie na gładko, ale przynajmniej raz na 2 tygodnie, bo taki dziewiczy wachlarz jest obleśny

Gość prawictwo pospolite 125
ja słyszałem od dziewczyny , mojej sasiadki , że golenie klaty jest niemęskie .. Co do pach , to nie wiem

Gość gość
Dla higieny jak najbardziej, żeby nie śmierdzieć po prostu ale ważna sprawa trzeba to robić delikatnie. Zranienia okolic pach grożą, problemami z węzłami chłonnymi i mogą doprowadzić do groźnych chorób

Gość gość
a co ma higiena osobista do orientacji seksualnej????

Gość prawictwo pospolite 125
ja mysle ze większosc kobiet woli facetów z nieogolonymi klatami i nogami ..

Gość gość
gość dziś pytasz o WILKA?

Gość gość
Ja wole ogolonych. Moj facet jak mu sie przypomni to goli pachy, klate i jajka. tak jest bardziej Higienicznie i mowi ze lepiej sie wtedy czuje.Nóg nie musi golic oczywiście bo i po co.

Gość gość
Moj maz nie goli. Jedynie przycina i ja tak wole :) jedne lubia gladkich mezczyzn a drugie zarosnietych i nie ma co tu dyskutowac. Mamy zakodowane, ze zarosniety= ma mnostwo testosteronu a wiec bedzie silny, bedzie nadawal sie do prokreacji. Tego nie zmienimy. Te, ktore wola gladkich tez sa normalne zeby nie bylo ze im ublizam. Tak samo jak facet ma zakodowane, ze kobieta o obfitym biuscie i szerokich biodrach nadaje sie na matke, urodzi i wykarmi potomstwo. Choc sa tez tacy co wola jak kobieta ma male piersi i jest filigranowa. Wszystko jest najzupełniej normalne.

Gość gość
powinien