Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamam

Mój facet każdy weekedn spedza z MAMĄ!!!

Polecane posty

Gość zalamanamam

Proszę was o radę. Spotykam się z facetem ponad rok. Przez ten rok było może z 10 weekendów które spędziliśmy razem. Co tydzień mój chłopak jedzie do mamy - mama mieszka w innej miejscowości i spędza z nią cały weekend, lub też mama przyjeżdża do niego. Wiadomo, że dobre kontakty z teściową trzeba mieć, ale ja niekoniecznie chce siedzieć całymi weekendami z jego mamą gdy ona co tydzień do niego przyjeżdża od piątku do niedzieli. Rozumiem wspólny obiad, nawet wspólny dzień, ale całe weekendy... Co więcej, gdy jesteśmy umówieni gdzieś, a mama w ostatniej chwili zawiadomi że znów przyjezdza, to oczywiście moje plany schodzą na drugi plan i muszę sama wszystko zalatwiać... Mam już tego dosyć. Chciałabym spędzać czas z nim, a nie w trójke.... Poradzcie mi czy to normalne, czy ja wymyślam?

Gość gość
mama mu lepiej mulda pitola niż Ty kotku

Gość gość
nasraj mu na gebe:classic_cool: to c***a! lubi seks z mamusia,wierz mi zaden z niego męzczyzna co z mamusią weekend spedza,

Gość gość
Maminsynek = uciekać.

Gość gość
moze to nie mama tylko druga dziewczyna, lub JEGO rodzina, zona z dzicmi

Gość zalamanmam
Na początku wydawało mi się to dziwne i było mi źle z tym. Teraz już inaczej na to patrze, że każdy ciągnie do swojej rodziny, a mama jest dla niego ważna. Tylko, że ostatnio mam dosyć już tego :( Z drugiej strony nie można przecież skreślać faceta tylko dlatego że kocha swoją mamę, ale ja nie wiem co robić. Próbowałam z nim gadać, ale nic nie pomogło... :((

Gość zalamanamam
Nie, to na pewno nikt inny tylko mama, widzę ją co chwilę więc i ona to potwierdza. Już chyba wolalabym żeby z kolegami na piwo wychodził.. :(

Gość gość
on spedza ze swoja mama weekend, no to ty spedzaj ze swoja rodzina poniedzialek-wtorek.sroda. zostaje wam wiec tylko czwartek kiedy mozecie byc sam na sam. sprobuj takiego rozwiazania - ciekawe czy zada ci jakies pytanie, na ktore ty bedziesz znala odpowiedz. jak kuba bogu tak bog kubie.

Gość gość
Idziemy do kina trzy bilety mamy dwa są mój i męża jeden jest dla mamy wracamy do domu już ochotę mamy mężuś odpowiada muszę spytać mamy w co ja się wżeniłam jaka głupia byłam... :D powodzenia ;)

Gość gość
Sorry ale albo to nie jest facet albo sciemnia mialem kuedys bardz ladna dziewczyne ale nie czulem jeszcze ze sie wybawilem odpowiednio w zyciu co tydzien slyszala ode mnie to samo w kazda sobote o 20 "oho ale jestem zmeczony chyba sie poloze spac zostajesz czy jedziesz do domu?" Ona ze do domu ja 10min pozniej juz z zelem na glowie i kumplami byle w drodze na disco ona tez byla niezla imprezowiczka pewnie zamiast w domu ladowala na imprezie albo czyims penisie hehe

Gość gość
dokładnie, mamisynek = wiej dziewczyno : p

Gość zalamanamam
Poza tym jest on naprawdę wrażliwym, kulturalnym gościem, na pewno to nie jest kwestia innych kobiet - tego jestem pewna na 100%. Jego mama jest bardzo apodyktyczną kobietą rządzicielką. Widze, że on się jej boi, z drugiej strony jednak lata do niej. Jakis taki wpływ na niego dziwny wywarła.... Nie umiem nawet tego nazwać, ale on chodzi pod jej dyktando, a ona uwielbia być u niego i nim rządzić. Że też nie pomyśli, że ja też chciałabym go mieć dla siebie - nie rozumiem jej, jak tak można nie dać ludziom oddechu... Ale łatwo wam mówić, rzuć go... jak mam to zrobić, poza tym dogadujemy się dobrze... Czy to aż tak wazna kwestia, żeby zakończyć związek? :(

Gość zalamanamam
Dziś znów przyjechała mama :(((

Gość gość
Nieczekaj na smierc tesciowej ,zrozumiesz jak sama nią bedziesz ech male kobietki

Gość zalamanamam
Podsłuchałam, jak teściowa namawia mojego abysmy z nią zamieszkali :(

Gość zalamanamam
to jakiś podszyw wyżej. Ale to na serio jest problem. pomoże ktoś?

Gość zalamanamam
Ojciec pracuje weekendami dlatego nie przyjezdza. A mamie widocznie się nudzi no i lubi być przy synku.

Gość gość
I DOBRZE! MAMA JEST WAŻNA!

Gość gość
a moja zona z tata czy to jest normalne?

Gość gość
Spędzanie każdej wolnej chwili z mamą/tatą nie jest normalne!

Byloby wszystko ok, gdyby był singlem. Skoro jestescie razem juz rok, powinniscie miec czas tylko dla siebie, weekendy, choc co drugi, tez. Matka moze zawracac dorosłemu mèzczyznie, synowi, głowè tylko wtedy, gdy jest chora i potrzebuje pilnie pomocy, gdy u niej w mieszkaniu zdarzyla siè jakas awaria, itp. Tak normalnie, na codzień, powinna usunąc siè na drugi plan, i nie byc kolezanką, partnerką dla swojego syna, bo jest matką. Powinna przeciąc pèpowinè, a i dorosły syn takze powinien ją przeciąc. Juz kilka razy pisałam na forum, ze rodzice dorosłych dzieci powinni siè usunąc na drugi plan, i pozwolic zyc dzieciom po swojemu.

Gość zalamanamam
To co ja mam zrobić w takim razie? Mam już 28 lat, gdy z nim zerwę i się o to pokłócimy (bo wiem że tego nie zmieni) to będę już sama na zawsze. Jakoś poznawanie facetów w dzisiejszych czsach nie jest łatwe, tymbardziej że nie jestem osobą bardzo towarzyską :( Chciałabym faceta, dla którego byłabym najważniejsza, a nie ta 2ga :( Ale lepiej być tą drugą niż żadną i niczyją na zawsze :(

Gość gość
zalamanamam wczoraj chgcesz faceta miec na wyłącznośc??? a moze kup sobie misia i wibrator.Bo facet to człowiek ktory ma rodzinę,kolegów,jest wujkiem,czasem nawet bratem.Więc pokazywanie mu sciezki po ktorej ma chodzic obroci sie przeciw tobie.

Gość gość
Rozumiem, że Andrzejki synuś spędzi z mamusią?:D Ale beka :D