Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam

Polecane posty

Gość gość

Witam. W dzisiejszych czasach nadal pod nosem śmieją się z czyjegoś wyglądu. Sam wiele razy zostałem wyśmiany z powodu mojej nie codziennej klatki i pleców. Mało tego, potem zostałem za plecami obgadany i już chyba wszyscy pracownicy wiedzieli o moich wadach. Na szczęście robiłem tam tylko na chwilkę, bo coś miałem do zawiezienia, ale szlag mnie trafił. Znacie jakieś sposoby na takich ? Chodzi mi o to żeby na następnym razem jak coś takiego mnie spotka jakoś odpowiedzieć albo coś zrobić, tylko w miarę kulturalnie. Miałem ochotę podejść i wypierniczyć gościowi w ryja. Chudy był co prawda prosty ale mam siłę w ręce i odczuł by ten cios tak myślę.

Gość gość
to ty Vavrushka?:D

Gość gość
uderzyłbym go to by mnie raczej sprzedał na psy, bo takich dużo zaczepiają a potem idą lamusy skarżyć. Dajcie jakieś sposoby ? wiem że siła to nie jedyne wyjście. Czasami jednak wskazana.

Gość gość
taki prosty jak by dostał przy wszystkich od krzywego to by miał dopiero wstydu pełne gacie ;D w sumie to że ktoś krzywy nie oznacza że się bić nie umie, czego już nie jedna osoba się przekonała :)

Gość gość
chłopie, na następny raz uściśnij mu rękę z całej siły po kościach aż klęknie hahaha. jak ktoś mnie denerwuje to tak robię