Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewice historia prawdziwa warto przeczytać!

Polecane posty

Gość gość

gość dziś [14:21] Dziewice to mityczne istoty, które jeszcze przed pojawieniem się legend o bogach olimpu zamieszkiwały ów mistyczne miejsce. Czuły się tam jednak samotne i na stałe osiedliły się nieznanym człowiekowi magicznym lesie. Las ten tętnił życiem a drzewa, które tam rosły dawały owoce, które były tak samo jak dziewice czyste i nieskalane. Mężczyźni zachłysnęli się opowieściami o dziewicach. Każdy z nich niezależnie od statusu społecznego pragnął choć raz ujrzeć to niezwykłe stworzenie. Wielu wojowników próbowało odnaleźć owe dziewice jednak nikomu się to nie udawało aż do czasu. Po wielu latach pewna młoda dziewica opuściła las i wyruszyła w świat w poszukiwaniu miłości. W każdym miejscu, w którym się pojawiała wybuchały rebelie i wojny, Nawet wielkie imperium rzymskie nie było w stanie utrzymać w ryzach swoich obywateli a w końcu nawet armia stała nie tylko przeciw Cezarowi a nawet przeciw sobie nawzajem. I tak wojny trwają po dziś dzień. Potomkowie ostatnich naocznych światków objawienia się dziewicy zamieszkują obecne kraje bliskiego wschodu choć obraz dziewicy jest zakorzeniony w wielu religiach i kulturach całego świata. Nieoficjalnie wiadomo, że głównym powodem takich wydarzeń np. jak: wojny trojańskie, I wojna światowa, II wojna światowa, ówczesny konflikt na Ukrainie, jest właśnie poszukiwanie ów mitycznej dziewicy przemierzającej świat w poszukiwaniu miłości.

Gość gość
Dasz namiary na swojego dilera? :D

Gość gość
a ja jestem jedyna pozostala dziewica orleanska, tylko ukrywam sie przed mezczyznami na swojej wiezy, bo sie ich boje :(

Gość gość
zejde jak przyjedzie moj rycerz na bialym rumaku, dobrze zbudowany z dobrym serduszkiem, wczesniej nie. No ile mam czekac?

Gość gość
nie dość, że się czegoś nałykał, to jeszcze analfabeta :(