Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wściekły pies, jak się bronić?

Polecane posty

Gość gość
Wsadź sobie te prawdziwe szpile gdzie chcesz i w*********j,

Gość gość
gość dziś mi sie zdaje ze ona nie kupuje tych metalowych szpilek jako zwyklej czesci garderoby tylko pewnie specjalnie do samoobrony. Przynajmniej ja tak mam z glanami, kupuje nie dla tego za ladnie wygladaja, tylko dla tego ze jak trzeba to moge nimi komus przypierdzielic i to mi sie w nich podoba:)

Gość gość
nie, nigdy nikomu nimi nie przypierdzieliłaś, jak to zgrabnie ujęłaś. po prostu masz wyobraźnię gimbusa.

Gość gość
gość dziś nie przypierdzielilam bo nie znalazlam sie w takiej sytuacji zebym musiala. to tak jak z gazem, jak go kupusz to nie znaczy ze od razu psikasz nim w ludzi na ulicy, wystarczy ci wiedziec ze go masz pod reka

Gość gość
paść na ziemię, zwinąć się w kulkę i udawać martwa

Gość gość
Ja kiedyś na ten temat rozmawiałam z weterynarzem. MIeszkam w Chorzowie, dużym mieście, ale sporo takich psów się u nas szwęda. Najlepiej często jest po prostu zachować spokój, starać się żeby pies jakoś nas ominął, ale łatwo się mówi, wiem. W każdym razie szczepienie zwierząt to dla mnie podstawa, dlatego też obowiązkowo zaprowadzam psinę tu: http://www.weterynaria.slask.pl/ i cyklicznie szczepię na wściekliznę

Gość jednanamilion0
na psa to jednak najlepszy jest ultradźwiąkowy odstraszacz i gaz pieprzowy. są takei specjalne na zwierzęta.

Gość gość
Ktoś kto poleca gaz pieprzowy, powinien się puknąć w głowę - gaz to zostawić na właściciela psa, po co zwierzaka krzywdzić, nos i oczy psa są bardziej wrażliwe niż człowieka, może dość nawet do trwałych uszkodzeń śluzówki w nosie pieska. A po co? Właściciel jest bezmózgiem, a nie zwierzę. Albo użyć tego gazu w ostateczności jak już coś... Lepiej zainwestować w pistolet hukowy albo brzęczyk, można dostać takie gadżety np. na bron.pl, a nikomu krzywdy nie wyrządzą.