Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opinia publiczna ero to srogie audytorium

Polecane posty

Gość gość

Jeśli jesteś kobietą i nie masz: - 23 lat - włosów do pasa - męża prezesa banku, - dużego Mercedesa na wyjazdy wakacyjne i średniego na zakupy, - trójki prześlicznych dzieci - figury Claudii Shiffer - dwóch doktoratów i jednego honoris causa - najbardziej trendy z******tych zainteresowań w Zjednoczonej Europie ...to jesteś tylko starą łysiejącą raszplą z wyskubanymi brwiami, niegodną najbardziej nawet marnej dyskusji o pogodzie w ubiegłym lipcu w Grudziądzu, pustakiem bez życia osobistego, który nadaje się jedynie do wirtualnego r/u/c/h/a/n/i/a na mailu, któremu w odruchu bezinteresownej litości można posłać zdjęcie k/u/t/a/s/a, żebyś mogła choć pomarzyć o tym niedostępnym dla Ciebie luksusie. Jesteś najzwyczajniej w świecie niegodna typowego mężczyzny z ero, posiadacza: - błyskotliwego intelektu - czarnej karty AmEx - 3 modelek-kochanek (w tym jedna mulatka) - 3 Mercedesów (na rano, południe oraz wieczór) - 30 cm. k/u/t/a/s/a i 50 cm. bicepsa Dziękuję za uwagę.

Gość gość
Spier/dalaj słodka idiotko

Gość gość
Jestem facetem, ale dzięki 🖐️ Tak trudno tu o szczere spier/dalaj...

Gość gość
To nie Słodka, ona nie zna takich słów jak- audytorium :D:D

Nie mam karty American Express, w jakimkolwiek kolorze, ani kochanek, nawet jednej. Jeżdżę komunikacją miejską. Do podanych wymiarów też mi daleko. Czy to znaczy, że jestem skazany na porażkę?

Gość gość
Akurat :O

Gość gość
Tak Kubek, jestes skazany na Ero, a to tak jakby porażka :P

Gość gość
Nie chłopie, jesteś po prostu ekscentrykiem 🖐️