Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża bez wytrysku

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Wczoraj po raz pierwszy zgodziłam sie na stosunek bez zabezpieczenia, oczywiście z zachowaniem ostrożności, tzn partner wyjął penisa w trakcie stosunku, następnie doprowadziłam go ręką do wytrysku, do którego doszło ok. 2-3 min po wyjęciu. Mamy pewność, że do środka nie dostała sie ani kropla spermy, niestety na internecie wyczytałam, że nawet bez wytrysku w pochwie jest możliwość ciąży i ta informacja bardzo mnie zaniepokoiła. Z logicznego punktu widzenia wydaje mi sie to niemożliwe - w takim przypadku byłoby przeludnienie na ziemi. Jednak ekspertem nie jestem i chętnie poczytam Wasze opinie na ten temat

Gość gość
stosunek przerwany to żadna forma antykoncepcji więc jak najbardziej możesz zajść w ciąże

Gość gość
A drogie dziecko, słyszało może o czymś takim jak preejakulat? Nie no, można tylko pogratulować rozumu. Reasumując, tak, możesz zajść w ciąże.

Gość gość
Ile ty masz lat że takich podstawowych rzeczy nie wiesz. 12 czy 14?

Gość gość
Jak dni płodne to pewnie zaszłaś

Gość gość
Owszem słyszałam o preejakulacie, natomiast nie ma potwierdzonych dowodów na to, żeby powodował zapłodnienie. Są jedynie teorie i hipotezy, a ja zakładając ten temat miałam nadzieje poczytać coś nowego, czego w internecie nie znalazłam, jak np przypadek takiego zapłodnienia wśród forumowiczek. Zgodziłam sie na taki stosunek ponieważ - jakkolwiek głupio to zabrzmi - znajomi od lat w ten sposób współżyją i przekonują że warto spróbować, gdyż jest zupełnie inaczej niż z prezerwatywa

Gość gość
Jakie teorie i hipotezy? Przecież to fakty. Przy dniach niepłodnych jak dobrze wyliczymy to może się udać, ale i tak jest spore ryzyko. Chcesz bez prezerwatywy to bierz tabletki. A teraz czekaj na okres...

Gość gość
ja z mezem gdy zdecydowalismy sie na posiadanie dziecka to takimi metodami wspolzylismy bez zabezpieczenia bo wczesniej tylko z prezerwatywa pigulek brac nie chcialam. robilismy to wlasnie metoda przerywana aby jak najdluszej nacieszyc sie soba przed ewentualna ciaza i zawszlam po 2 miesiacach, pewnie przy jakims 20stym stosunku tego typu

Gość gość
Coraz większe są moje obawy, ale jak to mówią - Polak mądry po szkodzie.. Teraz będzie wyczekiwanie okresu, choć spodziewam sie, że stres go opóźni

Gość gość
głupie dziecko, używaj gumek! jak zaciazysz szczeniak zwieje i zostaniesz sama. Myśl! przezorny zawsze ubezpieczony!

Gość gość
Od 8 lat jedziemy z mezem na porzerywancu, ciazy z tego nie ma. Zaszlam w ciaze dopiero po pelnym stosunku z finalem w srodku, gdy staralismy sie o dziecko i to tez nie tak od razu, bo po ponad 2 miesiacach.