Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pozbyć się pryszczy

Polecane posty

Gość gość

No właśnie bo strasznie się męcze....

Gość gość
Pryszcz pryszczowi nie równy, najlepiej udać się na bezpłatną konsultację do kosmetologa.

Gość gość
Też tak uważam. każda cera jest inna a kosmetolog na pewno dobierze odpowiednie zabiegi i kremy. polecam w Warszawie bardzo dobrą Klinikę

Gość gość
Dermatolog i dobrana przez niego kuracja, mogą okazać się konieczne antybiotyki, retinoidy, kwasy...

Gość gość
Ja pozbyłam się pryszczy stosując tabletki IQFACE.Wystarczyło regularne branie tych tabletek przez trzy miesiące.I sama nie mogę się nadziwić że w tak szybkim czasie i bez żadnego wysiłku pozbyłam się tego cholerstwa z twarzy.Teraz mam idealną cerę.

Gość gość
Ale ja raczej nie mogę wybrać się do kosmetologa bo moi rodzice nie mają czasu i uważają że pryszcze to rzecz naturalna a ja się wstydzę pokazać ludziom :(

Gość gość
Macie może jakiś domowy sposób?

Gość gośćLONIA
Mi jakoś nigdy domowe sposoby nie pomogły.Po niektórych eksperymentach nawet było gorzej.Dopiero po zastosowaniu tabletek IQFACE problem trądziku całkowicie zniknął.I nie trwałao ta długo bo po trzech miesiącach problem zniknął i to chyba raz na zawsze.

Gość gość
przestań spamować tym góównofacem!!!! Drogi szajs od jakichś naciągaczy!!!!

Gość gość
Olejek z drzewa herbacianego

Gość gośćJogi
Dla kogo drogi bo na pewno nie dla mnie.O wiele więcej pieniędzy wydałam na różnego rodzaju kosmetyki maści i inne cuda.A inwestycja w IQFACE jest jednorazowa bo te tabletki działają i przynoszą efekty.

Gość gość
Ogólnie rzecz biorąc to najlepiej od środka się oczyścić, bo zazwyczaj pryszcze to odbicie stanu wewnętrznego, nawet nie wiemy ile mamy toksyn w organizmie, tu sobie mozecie więcej o tym poczytać http://terapiasokami.pl/oczyszczanie-organizmu-z-toksyn ja sobie zrobiłam dietę detoks i pryszcze przeszły, alew twardo się trzymam i do czekolady i chipsów już nie wróciłam, za to pworwadziłam wyciskane soki. Ale macie racje że do lekarza też warto, bo nie każdy pryszcz jest taki sam i przyczyny mogą by ć różne.

Gość gość
Najlepiej zrób sobie serię zabiegów z kwasem pirogronowym. Salicylowym i azelainowym. Tylko nie sama ale w sprawdzonym gabinecie. Najlepsze salony znajdziesz na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: ww.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gość
A ty jak zamierzasz cokolwiek pisać to chociaz naucz się takiej podstawowej rzeczy jak wklejanie linków bo nawet to tobie nie wychodzi.

Gość gośćrenata
Ja może nie miałam aż tak silnego trądziku miałam go najwięcej po bokach twarzy i na czole.Nic co stosowałam przez 6 lat nie przyniosło efektu żadne kosmetyki z drogerii ani z apteki.W ubiegłym roku będąc u rodziny w Anglii kupiłam tabletki IQFACE.Pomogły,zostały tylko blizny ale mało widoczne.

Gość gość
zamiast wydawać gruby hajs na niewiadomo jakie tabletki może warto spróbować domowych sposobów? - przykładnie lodu - sok z cytryny - pasta do zębów - okłady z wody po goleniu - wysuszają pryszcze Więcej na: http://pieknojestwtobie.com/domowe-sposoby-na-pryszcze/

Gość gość
Ja tez polecam zabiegi z kwasami w salonie kosmetycznym. Oprocz tego mozna w domu robić pilingi enzymatyczne, maseczki z glinki, maseczki drozdzowe.

Gość gość
Ja od dwóch lat borykam się z problemem cery trądzikowej.Raz jest lepiej raz gorzej.Ale są tygodnie gdzie moja buzi wygląda koszmarnie.Próbowałam już paru rzeczy ale bez większych rezultatów.Jeżeli twierdzicie że IQFACE są tak skuteczne to bardzo chętnie go kupie i mam nadzieję że okaże się skuteczny.

Gość gość
Podstawa to oczyszczenie organizmu, to znaczy odkwaszenie (oczyszczenie z toksyn-jak wyżej ktoś już pisał). Wszystko co się dzieję w naszym organizmie, na naszym ciele to ZAKWASZENIE. Proponuję dietę oczyszczającą, same maści od dermatologa nie pomogą. Dodatkowo dobrze jest pić czystek ;) Ps. Nie czystek z apteki, bo to nic wspólnego z tym nie ma. I cierpliwość się przyda. Mi np.wszelkie pryszcze trądzik i inne przeszły całkowicie w ciąży, od tamtej pory zero problemów, ale to tak nawiasem, bo Ty jesteś młodziutka ;) Powodzenia!

Gość gość
iq oszustwo!!! W "waszym" wątku już wyszło, żeście naciągacze, to teraz inne zaśmiecacie? Proszę: www.f.kafeteria.pl/temat/iqface-opinie-p_5884783/3

Gość gość
Stosowałam tabletki IQFACE i pomyśleć że to nie żaden antybiotyk tylko suplement diety a naprawdę są skuteczne.Walczą z trądzikiem od środka zamykają pory.Stare wypryski znikają a nowe się nie pojawiają.Blizny po wyduszaniach miałam taka brzydki nawyk znacznie zbladły

Gość Lola95
Jak chcesz pozbyc sie prawdziwych przyczyn tradziku, prycholi hehe to masci na nic sie nie zdadza. Ja stosowalam ten kurs co jest na stronie antypryszcz.pl i tym sposobem tylko sprawilam, ze tradzik juz ponad pol roku nie powraca. Powodzenia !

Gość gość
Ja polecam maseczkę z zielonej glinki. Miałam problemy ze skórą twarzy od zawsze, po kilku zabiegach z zielonej glinki problem zniknął. Teraz robię maseczkę profilaktycznie raz na miesiąc i jest super. Informacje na temat glinek znalazłam tutaj : http://www.argilloterapia.info/pl_PL/glinka-zielona/