Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są Wasze mamy babcie w wieku około 65 lat

Polecane posty

Gość gość

czy zgorzkniałe, zdziwaczałe, skapciałe, czy pełne energii, wesołe, pełne zainteresowań....? bardzo proszę o odpowiedzi, to dla mnie bardzo ważne...

Gość gość
to mamy, czy babcie?

Gość gość
chodzi mi o kobiety w wieku okolo 65 lat. niektore z nas maja w tym wieku mamy, a inne babcie, czyz nie???

Gość gość
Moja babcia ma 76 lat i jest super. Używa komputera, smartfona, uprawia sporty, spędza czas aktywnie. Dużo czyta. Teściowa lat 57 zgorzkniała bigotka.

Gość gość
czyli wiek nie gra za bardzo roli, a charakter. tesciowa mieszka sama? a babcia? jaka ma sytuacje rodzinna? ma duzo dzieci? rodzenstwo jakies????

Gość gość
Moja mama ma 59 lat i jest bardzo energiczna. Chodzi na gimnastykę dla pań 40 plus, czasem do kina z koleżanką, wyjeżdżają z tatą na weekend co jakiś czas. Z kolei treściowa, lat 57, którą bardzo lubię, zachowuje się jak moja 78 letnia babcia. Nie ma żadnej przyjaciółki, godziny spędza na zakupach w przysłowiowych warzywniakach, gdzie może poplotkować, potem kolejne godziny spędza sprzątając, gotując*****ekąc a wszystkie wieczory spędza przed tv i robiąc na drutach. Jest zgorzkniała iZachowuje się jakby była 20 lat starsza od mojej mamy.

Gość gość
Moja babcia ma rodzeństwo , ale mieszkają daleko. Siostra na Ukrainie, druga w Niemczech, trzecia zmarła kilkanaście lat temu , a brat mieszka w Katowicach. Mieszka w domu z moim wujkiem jego żoną i dziećmi. Czasem im pomaga w opiece. Teściowa ma ośmioro rodzeństwa , teść żyje (taki sam jak ona) mają w mieszkaniu jeszcze dwoje dzieci (22 i 16 lat). Oprócz nich mąż ma jeszcze troje rodzeństwa.

Gość gośćop
To u mnie jest na odwrót. Tzn. moja mama (66lat) nie jest zgorzkniała ale jest domatorką . Nigdzie nie jeździ co najwyżej czasami ze mną na zakupy . Od czasu do czasu spotykają się z sąsiadami na kawie. Uwielbia gotować i inne rzeczy w domu ale wyjazdy itp. rzeczy ją nie interesują. Natomiast moja teściowa też po 60 wyznaje zasadę czas spędzony w domu, czas stracony. Ciągle gdzieś jeździ , zwiedza, również obsługuje smartfona , komputer, ma tyle energii której niejedna młoda osoba mogła by jej zazdrościć.

Moja tesciowa ma 64 lata i jest zlekka zacofana jesli chodzi o technike, ogolnie wiecznie zmeczona i bez zycia, nic jej sie nie chce ale to chyba wynika z charakteru bo 10 lat temu byla taka sama..nawet do wnuka sie nie garnie. Chce sie spotykac ale sama z siebie to nigdy z niczym sie nie oferuje dopiero jak maz zadzwoni. Za to moja babcia wiek 75 l pelna zycia i energii ..wiec wiek nie zawsze ma znaczenie

Gość gość
Moja mama ma 60 lat,jesat energiczną kobietą,ubiera się modnie ale bardzo elegancko w dobrym stylu.Komputer dla niej to pryszcz,sama sobie wszystko w nim ustawi,słucha młodzieżowej muzyki.Co roku na wczasach zagranicznych,przyjezdza cudownie opalona.Ciało super i dodam że ma piękne długie gęste włosy. Jesli wrodziła sie do dziadka ktory umarł mając 91 lat i do ostatniego dnia zycia rozwiązywał krzyżowki bez okularów.Wierzycie w takie cuda? bo na prawde trudno uwierzyć.Myśle że mama ma jego geny.To był super przystojny facet.Kochałam go za dobroć i mądrośc życiową,mama jest taka sama.