Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po porodzie mąż mnie nie podnieca.

Polecane posty

Gość gość

Nie mam ochoty na seks , mąż mnie już tak nie podnieca a to wszystko po porodzie choć minęło już. 1,5 roku.do tego jestem szersza i słabo czuje doznania.mąż nie potrafi tego zrozumieć.macie tak samo??

Gość Lubiężonatych
nie zdziw się jak mąż znajdzie kochankę :P

Gość gość
nie każdy mąż szuka kochani bo nie każdy tak ceni sobie sex jak się mówi. autorko, są zabiegi które poprawiają co trzeba. z zakresu medycyny estetycznej. poszukaj w klinikach chirurgii plastycznej, uzbieraj kasę i nie ma czym się martwić. działaj, nie siedź, chyba chcesz być szczęśliwa?

Gość gość
no tak, ale mnie się wydaje że to autorka szybciej kochanka znajdzie:D nie podnieca Cię, bo zwyczajnie Ci się znudził, ilez można patrzec na tego samego ryja

Gość gość
Poćwicz trochę mięśnie legła

Gość gość
chcialabym miec takie problemy :( :( :(

Gość gość
Kocham go strasznie mocno.Nie chce go ranić tym ale noc na to nie poradzę.nie szukam kochanka chce by było jak dawniej.to zaczęło sie od porodu i tak zostało.rozmawiamy o tym z mężem i wiem że mnie nie zdradzi ale obydwojgu jest nam ciężko tak

Gość gość
a może tylko tobie się tak wydaje, że jesteś luźniejsza? sex i podniecenie tak naprawdę pojawia się w głowie, wszystko kwestia podejścia do sprawy. Piszesz, że mąż cię już tak nie podnieca to może to jest przyczyną słabszych doznań a nie luźna pochwa. U nas było na odwrót - oboje jednogłośnie stwierdzamy że po porodzie sex jest u nas lepszy i w sumie częstszy. Ale tak do 4 miesiąca po porodzie mąż nie inetersował mnie seksualnie i nie miałam kompletnej ochoty na niego

Gość gość
Może powinnam sobie zrobić jakieś badania hormonalne i jakoś zwiększyć libido.czy ktoś ma podobnie?? Nie wiem co robić poprostu. Do autorki "chciałbym mieć takie problemy" : To nie jest mój jedyny problem i też zdaje sobie sprawę że ludzie mają gorsze ...

Gość gość
Właśnie to ze po porodzie seks się zmienił na gorsze ( słabiej czuje) spowodowało ze nie mam ochoty na seks i mąż mnie przestał tak pociągać.ale jak nie mam ochoty na seks to chyba to normalna kolej rzeczy....masakra

Gość gość
nie martw się męża też pewnie nie pociąga twoja luźna p***a

Gość gość
A właśnie że mu jest bosko i różnicy nie czuje:) tu chodzi o mnie.brawo za bystrą odpowiedź o która nikt nie prosił.dlaczego tacy ludzie się wypowiadają na forach.nie idzie normalnie tylko wbity??......

Gość gość
autorko, podałam Ci skuteczne rozwiązanie. a Ty zamiast szukać cen zabiegów w pobliskich klinikach piszesz tutaj dalej jakbyś była "skazana" na udrękę. działaj.

Gość gość
uzbieraj na zabieg i ciesz się seksem. dlaczego miałąbyś być do konca zycia niezadowolona i niezaspokojona?? po co? po zabiegu będziesz szczęśliwa i z męzem będziecie się kochać jak nastolatkowie:) uwierz w to i do dzieła!:)

Gość gość
Na pewno będę dążyć w tym kierunku.dzięki za odpowiedzi.( te normalne) :D

Gość gość
Autorko,jakbym czytała o sobie.Jestem 2 lata po porodzie,moje libido zmalalo strasznie,przed ciaza a także w jej trakcie uprawialiśmy sex ciagle,prawie codziennie,czasem i 2-3 razy w ciągu dnia,a po porodzie hmm.. Raz na 3 tyg. I to nie chodzi o niego ze nie chce tylko ze ja moglabym w ogóle nie uprawiać sexu,a jak juz do niego dojdzie to maz szybko kończy,bo po takiej przerwie to nie dziwne. Sex nie sprawia mi takiej frajdy, maz mnie nie pociąga, chociaz nie myślę o zdradzie. Problem jest z moim libidem. Myslalam żeby jakieś pigulki zacząć brać.

Gość gość
No to witaj w klubie.ja tez się zastanawiałam nad pigułkami bo już mam dość tego.czuje się jak stara baba a mam 23 lata!!

Gość gość
Ja mam 28.

Gość gość
No to też nie dużo:)

Gość gość
ja mam 30 i powiem wam jedno: mój mąż podnieca mnie cholernie i miesiąc po porodzie i 2 lata po porodzie - problem lezy gdzie indziej - w zmianach hormonalnych, w nawilżeniu pochwy i tak dalej, ale ja spięłam pośladki i działam, kupiliśmy żel intymny, z******te pachnące gumy, świece, czekolady, szampany i poszło... teraz jesteśmy szczęsliwi, mój mąż mi pomaga odzyskać dawną siebie i jestem mega szcześliwa - uprawiamy seks 3-4 razy w tygodniu (po półrocznej przerwie)

Gość gość
No wlasnie, u mnie tez pewnie zmiany hormonalne.. Plus suchość w pochwie,ale na to uzywamy żelu. Ale problem jest tez ze nawet gra wstepna nie wprawia w nastrój,to jest w mojej glowie..

Gość gość
No właśnie.ja też z mężem używam żelu i ogólnie sobie urozmaicamy i super tylko co z tego jak seks nie sprawia mi przyjemnosci.a na operacje mnie nie stać póki co.trzeba zbierać:) libido poziom -1

Gość gość
nie no 1,5 roku po porodzie, to już nie hormony...chyba że nadal karmisz, to może i coś jest na rzeczy...mi po odstawieniu małego od piersi jak miał prawie rok libido podskoczyło mocno, a jak karmiłam, to jakoś nie miałam przyjemności, ale próbowaliśmy, bo czasem jedna była ochota.

Gość gość
Nie karmie już dawno to poprostu po porodzie organy rodne się nie zregenerowały i mam je luźne.stąd cały problem

Gość gość
wiesz co chyba mało która nie ma luźniejszych po porodzie ;). a próbowaliście różne pozycje? bo niektóre są właśnie takie, że powinno być ci lepiej, ta luźność się niweluje.

Gość gość
No właśnie próbowaliśmy co tylko można i wyobraź sobie że różnicy nie ma ...

Gość gość
Wielu zapewne sie ze mną nie zgodzi (głównie mężczyzn) ponieważ stworzyliśmy sobie takie, a nie inne czasy, natomiast musisz pamiętać, że seks nie buduje związku. Seks ma na celu stworzenie potomstwa, jeśli ktoś chce może także traktować to jak zabawe i spędzać na tej zabawie wieczory z mężem, ale nie jest to nic o czym można powiedzieć, że jest niezbędne i konieczne. Niezbędne i konieczne są rzeczy tj. wzajemny szacunek, zaufanie, uczciwość, szczerość.. Reszta to detale, które mogą ale nie muszą być. Idąc tym tokiem myślenie - powinnaś porozmawiać z mężem szczerze o tej sytuacji, możesz pomyśleć o pójściu do seksuologa, ale nie rób niczego wbrew sobie. Jeśli partner znajdzie kochanke, bedziesz miała dowód, że byłaś jedynie po to by zaspokajać jego potrzeby, a jeśli tego nie robisz to on jak głodne zwierze poszuka innej. Wtedy bedziesz mogła poszukać kogoś bardziej wartościowego