Gość gość Napisano Październik 23, 2018 No ja mam do polecenia miejscówkę całoroczną, 100 metrów od centrum Niechorza http://villasolaris.pl/kontakt/ bardzo fajny hotel, bez nadęcia, ale jednocześnie z klasą. Miła obsługa, fajne dbanie o gościa, ale bez zbędnego nadęcia. Ceny przyjemne, myślę, że można sobie spokojnie pozwolić na wyjazd bez nadszarpnięcia portfela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nadia Sara Napisano Styczeń 23, 2019 Rowy to bardzo fajne miejsce, wszędzie blisko. Miejsce przyjazne dla rodzin z dziećmi, mili ludzie, bardzo czyste plaże. My byliśmy w ośrodku Domki Rowy na Różanej 8 domki komfortowe i ekskluzywne. Niedaleko czysta i szeroka plaża, w sezonie każdy znajdzie dla siebie sporo miejsca. Polecam www.domki-rowy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 23, 2019 1 godzinę temu, Gość Nadia Sara napisał: Rowy to bardzo fajne miejsce, wszędzie blisko. Miejsce przyjazne dla rodzin z dziećmi, mili ludzie, bardzo czyste plaże. My byliśmy w ośrodku Domki Rowy na Różanej 8 domki komfortowe i ekskluzywne. Niedaleko czysta i szeroka plaża, w sezonie każdy znajdzie dla siebie sporo miejsca. Polecam www.domki-rowy.pl O ... Ty rowie jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Burdel Napisano Styczeń 23, 2019 Burdel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2019 Jak kiedyś uczestniczyłem w szkoleniu i całość odbywała się w hotelu Gryf w okolicach Stoczni więc wygląda na to, że taką ofertę dla firm również mają. Jeśli chcesz zorganizować coś dla pracowników to zajrzyj właśnie do ich oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marsz Napisano Lipiec 12, 2019 Obczaj tutaj tv.olecko.pl/komfortowe-noclegi-nad-morzem/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iii Napisano Grudzień 30, 2019 Może na stronie gryfmiedzywodzie.pl znajdziesz coś interesującego dla siebie, bo to takie miejsce, które przygotowuje się pod kątem różnych gości zarówno starszych jak i młodszych więc faktycznie można liczyć na miły wypoczynek. Na miejscu też basen więc jak nawet pogoda nie będzie dobra to też wypoczynek się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Grudzień 3, 2021 Na pewno jeśli chodzi o bazę noclegową to warto zwrócić uwagę na serwis meteor-turystyka.pl/. Jeden z lepszych jeśli chodzi o te, które gromadzą oferty noclegowe z Polski. Jak będziesz pod tym kątem coś dla siebie szukał to polecam tam zaglądać, wydaje mi się, że coś interesującego faktycznie będziesz mógł wybrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoczek 0 Napisano 3 Lipiec Na meteor-turystyka.pl/ znajdziesz nie tylko noclegi, ale również atrakcje turystyczne. To portal ze sprawdzonymi ofertami, błyskawiczną rezerwacją online bez prowizji i możliwością kontaktu telefonicznego z obiektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach