Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozkochac w sobie faceta strzelca?

Polecane posty

Gość gość

szczegolnie panow spod tego znaku chcialabym prosic o rady. To dla mnie naprawde wazne. sama tez jestem strzelcem i chcialabym zbudowac cos powaznego z tym panem . on ma 32 lata ja 24 mi zalezy na powaznym zwiazku a jemu? hmmm nie mam pojecia moze chodzi mu tylko osex nie wiem, ale bardzo chcialabym zostac przy nim dluzej... w jaki sposob mozna dotrzec do jego serca?

Gość gość
czytaj horoskop

Gość gość
Jak to Strzelec to pozwól zeby ci wystrzelił na twarz

Gość gość
a ja jednak lubie z polyczkiem

Gość gość
ojej, też sądziłam, że chodzi o zawód xD

Gość gość
kup mu łuk albo karabin wyborowy 🖐️

Gość gość
Faktycznie połyk to dobry pomysł. Każdy strzelec lubi strzelić do ust :classic_cool:

Ja jestem sporo starsza od ciebie, ale tez ci powiem co mysle. dlamnie taki mezczyzna /nie znalam nigdy kobiety/ jest materialista, dla ktorego liczy sie tylko KASA ! - jeden mlody dosc przystojny polak ,ozenil sie z kobieta w wieku swojej matki, a w dodatku byla bez nogi - tylko nie mowcie ze sie zakochal bo odziedziczyl po niej maly domek /2-pokoje/ zawsze to dobry start na obczyznie ! - nie nawidze za to tego znaku jak holera ,heeeh

Ja jestem sporo starsza od ciebie, ale tez ci powiem co mysle. dlamnie taki mezczyzna /nie znalam nigdy kobiety/ jest materialista, dla ktorego liczy sie tylko KASA ! - jeden mlody dosc przystojny polak ,ozenil sie z kobieta w wieku swojej matki, a w dodatku byla bez nogi - tylko nie mowcie ze sie zakochal bo odziedziczyl po niej maly domek /2-pokoje/ zawsze to dobry start na obczyznie ! - nie nawidze za to tego znaku jak holera ,heeeh ----- jak go rozkochac ? - musisz mu kupic przynajmniej maly dom i najlepiej robic na niego ,moja rada taka

Gość gość
to ze jest materialista widze, ale nie odczuwam jakos presji z jego strony, widze jak sie ubiera stroi sie cholernie i jezdzi bmw x5 ale widze ze sam na siebie pracuje i tociezko. ja tez jestem strzelcem tez jestem materialistka ale nie pozwalam sobie nawet piwa postawic na dskotece bo nie widze potrzeby zeby facet to robil za mnie. nie widze zeby ten facet jakos zydzil, zaprasza mnie do drogich restauracji zawsze jest oczywiste ze po mnie przyjezdza i mnie odwiedza,sam mi sie zaoferowal w pomocy kupna samochodu i sam tez uczyl mnie jezdzic swoim autem gdzie nawet za paliwo nie chcial kasy a duzo jezdzialam. i teraz podam jeszcze inny przyklad faceta strzelca ktory jest moim rodzonym i najukochanszym bratem. strszny strois samochody ma 3 dom na pokaz, wszstko musi miec co najdrozsze ale sam prowadzi 2 firmy, 3 dzieci zona nie pracuje z biednej rodziny od rodzicow moj brat tez nic nie dostal do wszystkiego co teraz ma doszedl sam... myslalam ze moze bedac w takim wieku juz mysli o jakims powazniejszym zwiazku. a ja naprawde chcialabym z nim sprobowac...

Gość gość
Moj maz jest strzelcem z 14.12. Ja panna. Duzo seksu i jedzenia potrzebuje :-) lubi pieniądze, markowe rzeczy, dobry samochód etc. Jest kochany :-))