Gość gość Napisano Listopad 21, 2014 Hej, mam taki problem: Zostałam usunięta z listy studentów. Sprawa wyglądała tak że jestem na 5 semestrze studiów zaocznych, a miałam do zaliczenia przedmiot z semestru 2. Pisałam egzamin komisyjny którego nie udało mi się zaliczyć i przez to zostałam skreślona. Mogę napisać pismo do dziekana o cofnięcie tej decyzji, ale nie bardzo wiem jak to zrobić, co w nim napisać? Najgorsze jest to, że opanowałam cały materiał wymagany do zdania, ale przy pisaniu egzaminu po prostu "zablokowałam się" i nie potrafiłam napisać nic oprócz imienia i nazwiska. Może wydawać się śmieszne, ale to dotyczy nie tylko studiów, ale także innych sytuacji stresujących, np podobnie miałam przed egzaminem na prawko czy pójściem do nowej pracy. Dwa razy w szkole nawet zasłabłam w czasie egzaminów z innych przedmiotów. Kiedyś lekarz stwierdził że są to nerwobóle czy coś takiego, ale wcześniej się tym nie przejmowałam. Dodatkowo dochodzi problem z pracą i brakiem czasu na naukę. Podsumowując: wiem że było dużo czasu na zaliczenie tego przedmiotu ale wiem że opanowałam to co trzeba, ale przez te nerwy nie potrafiłam nic zrobić. Proszę o pomoc w sprawie tego wniosku do dziekana, co w niej napisać i czy warto. Pozdrawiam Daria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach