Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomoc z miesiączka :)

Polecane posty

Gość gość

Hej usmiech.gif mam 14 lat i okres, troche ponad rok. Moj problem polega na tym ze podobnk nie mogę uzywac tamponow :'( moja mama powiedziala ze gdy bylam mala i miałam okazne byc u gienkologa, pani powiedziala mi ze mam tam jakąś przegrodę, i ze nie moge uzywac tamponow.. powiedziala tez ze to mozna jakos usunąć 'ale jeszczenie teraz', nie miala bym z tym problemu, ale bardzo chciałabym uzywac tampony, ponieważ jeżdżę konno, jade na oboz konny, i znajac moje szczęście okres wypadnie mi na tym obozie, a ja nie bardzo chciałabym zaliczyc wpadke typu brudne przescieradlo, albo spodnie, po zejściu z konia.. bardzo prosze o pomoc, rozmawiałam juz o tym z moja mama ale nie jestem, i ona raczej tez nie jest typem osoby ktorej latwo przychodza takie tematy, wiec....

Gość gość
Matka jest jakaś staroświecka... i wymyśla jakieś chore powody. Pewnie myśli, że uszkodzisz tamponem błonę dziewiczą. Używaj tamponów jak chcesz, nic nie stoi na przeszkodzie.

Gość gość
"moja mama powiedziala ze gdy bylam mala i miałam okazne byc u gienkologa, pani powiedziala mi ze mam tam jakąś przegrodę, i ze nie moge uzywac tamponow" :D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Autorka pytania: Ja ostatnio bylam u gina,i ona mi tez powiedziała ze nie mogę :'(