Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kompletnie nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość gość

Bardzo podoba pewna dziewczyna, jak ja widze to po prostu trace glowe, nie wiem jak sie zachowac i czuj***ardzo dziwne uczucia. Nie znam jej i problem jest w tym, ze ona jest bardzo ladna, a ja jestem brzydki. Mam bardzo duzo pryszczy, ale lecze dermatologicznie. Czy jest jakis sposob na zapomnienie/zniszzenie tego uczucia, bo to naprawde nie jest fajne..

Gość gość
Ciężka sprawa

Gość gość
wylecz pryszcze i zastosuje metode podrywu, podchodzisz jakby nigdy nic, kiedy ja mijasz, szepczesz jej np. sniłaś mi sie dzisiaj, albo cos w tym tylu, potem idziesz jakby nigdy nic dalej

Gość gośćMaja
Nie powinno liczyć się to jak wyglądasz tylko jakim jesteś człowiekiem.Też nie wiem jak mocno jest nasilony twój trądzik.W moim przypadku sprawdziły się tabletki IQFACE i wykluczenie niektórych produktów z diety.W sumie trądzik całkowicie zniknął po trzech miesiącach stosowania.Moja skóra wygląda teraz całkiem inaczej jest po prostu ładna i zdrowa.Może warto spróbować.

Gość gośćAntonina
Mogę potwierdzić warto spróbować IQFACE.Efektów może nie widać od razu potrzeba trzech miesięcy ale moim zdaniem i tak warto aby później móc się cieszyć z ładnego wyglądu.

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

Gość gość
Od kilku lat mam problem z trądzikiem .Stosowałam różne maści,kremy ale żadne nie przyniosły oczekiwanych rezultatów.Zdecydowałam się na tabletki IQFACE i to właśnie było to czego potrzebowała moja skóra.Wyglądam teraz znacznie lepiej niż trzy miesiące temu a jeszcze nie skończyłam kuracji.

Gość gość
O Boże, te reklamy mnie dobijają.