Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość i nienawiśc co robić?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z pewnym chłopakiem 3 miesiący i bardzo szybko mnie w sobie rozkochał, a serio potrafi, szalałam za nim, pragnęłam go, widać było że perfekcyjnie zna się na tym co robić ze mną bym straciła dla niego głowę, a potem się zaczęło.. obrażanie się za wszystko, pretensje, jak nie jedno to drugie , ale cześciej on i to ja go przepraszałam, jak już widział że to ja tracę cierpliwość i sie nie odzywam to wtedy on się odezwał i gdy znowu mówił "kotku,nie denerwuj się" to już nie umiałam sie na niego gniewać. W rozmowach ze mną mówił takie rzeczy, których nie powinno mówić się do osoby, na której zależy typu "wiesz nie odebrałem bo byłem u koleżanki i ją gwałciłem" i wgl mówił tak ciągle żebym była zazdrosna, nie raz nie chciał mi mówić co robi, wyłączał telefon a jak ja bym mu tak zrobiła to powiedziałby że mnie nie chce znac, ale potrafił mnie też uspokoić, gdy odczuwał, że już jestem w takim stanie że mam do niego ogromny żal to mówił że mnie kocha, że nie chce innej, że jestem jego kotkiem,lalą,kochaniem i tak zrywalismy ze soba milion razy i wracaliśmy do siebie, kłóciliśmy się nawet po kilka razy na dzień i tyle samo się kochaliśmy. No i wczoraj zwyzywałam go, wygarnęłam mu wszystko to jak się zachowuje i że go kocham i nie nawidzę, a on tylko napisał że już rozumie jaki jest i rozumie wszystko i już zna moją prawdę i podziękował i się już nie odzywał.... a ja czuję, że nie mogę z nim być, ale nie potrafię bez niego to jest jak narkotyk, niszczy ale chcesz więcej i w pewnym sensie zaczęło mnie to ekscytować, że raz chce żeby szedł precz a zaraz żeby był i mnie przytulił... jak mam mu to wszystko wytłumaczyć? opcja bez niego chyba odpada.

Gość gość
Głupia jesteś. Chcesz tak żyć całe życie? On Cię tylko wykorzystuje. Ja bym już dawno takiem dała w pysk. Głowa do góry, znajdziesz sobie innego lepszego.