Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorgość

Solarium po porodzie

Polecane posty

Gość autorgość

Witam, mam pytanie odnosnie wizyty w solarium po porodzie. Niedlugo rodze i chcialabym odbic sobie zmarnowane lato i poopalac sie nieco. Nie wiem tylko jak szybko mozna zaczac korzystac z solarium po porodzie? Jesli chodzi o karmienie to karmic nie zamierzam wiec Argument o wplywie solarium na mleko odpada. Pozdrawiam

Gość takajakjaaa
niby nie ma przeciwwskazan, mozesz isc od razu po porodzie, ale... co mozesz bardziej krwawic, z tym bym uwazala bo przegrzanie organizmu powoduje rorzszerzenie naczyn kwrionosnych wiec badz ostrozna.. jesli chodzi o skore to tez moze roznie zareagowac bo jeszcze hormony nie wrocily do swojego stanu z przed ciazy, idz i korzystaj z umiarem uwaznie obserwujac swoje cialo..... ja tez niedlugo rodze i z checiaa nabiore kolorku :)

Gość autorgość
Dzieki za odpowiedz, mysle zeby najpierw pojsc na pare minut na probe bo wlasnie boje sie krwawienia, tylko zastanawiam sie ile odczekac. A moze najlepiej dopiero po pologu?

Gość takajakjaaa
ja chyba odczekam te 6 tygodni :)

Gość gość
chociaz poczekaj az zaczniesz mniej krwawic ja bylam niecaly miesiac po ale juz nie krwawilam i karmilam piersia i z mlekiem nic sie nie stalo to jakies bzdury acha i ja mialam cc