Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co do jajek faszerowanych na gorąco

Polecane posty

Gość gość

co podajecie na obiad jako dodatek do jajek faszerowanych na gorąco? kartofle i marchewka duszona będą pasowały?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jajka faszerowane podaję jako przystawkę, więc zależnie od tego, czym są faszerowane dodatkiem jest tylko jakiś sos (np. chrzanowy).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Włodzimierz Kownacki
kupę w zalewie z ropy wcześniaków.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a jak robicie takie jajka?:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a jako danie obiadowe? rodzina sobie zażyczyła, więc dzisiaj robię na obiad i nie jestem pewna, co będzie do tego pasowało może lepiej jakaś sałatka i frytki? a jajka faszerowane robię tak, że ugotowane jajka przekrawam na pół, wyciągam jajka i miksuje albo rozdrabniam widelcem i mieszam z zieleniną, niewielką ilością śmietany, solą, pieprzem, bułką tartą i taką masą ponownie napełniam połówki skorupek, oprószam bułką tartą i podsmażam na maśle do zrumienienia można dodać też to, co się lubi i co pasuje, np. podsmażoną cebulkę, posiekaną szynkę, pieczarki itd., ale moja rodzina najbardziej lubi klasyczne, bez dodatków

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
te jajka podaje się w skorupkach prosto z patelni książka kucharska mówi, że takie jajka podaje się z kartoflami i dowolną surówką, więc chyba tak zrobię kartofle z koperkiem i surówka z marchewki z chrzanem, powinno pasować

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×