Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

być gołym

Polecane posty

Gość gość

Kieruje do was pytanie kobiety powiedzcie mi dlaczego się wtydzicie być gołe przy facetach ;) ? Wogule to powiedzicie czy lubice być gołe przy facetach czy nie? bo ja nieraz tak słysze a nie raz tak, zdarzyło się tak wam że byłyscie nago i nagle jakiś facet wszedł ?

Gość gość
A Ty lubisz być nagi i całkowicie bezbronny ? :p

Gość gość
kolezanka opowiadala mi , ze kąpała sie w domu i nie zamknęła drzwi wejsciowych na klucz i wychodząc z łazienki niczego sobie nago < bo mieszka sama > na przedpokoju stał facet bo pomylił se drzwi i zamiast wejsc do drzwi obok bo tam jest jakies biuro , to wlazł do kolezanki ha ha

Gość gość
Swoją wypowiedzią autor odkrył się na całego. :D Gramatyka jest mu całkowicie obca, ale cóż zamiast się uczyć, postanowił popisać na ERO,

Gość gość
no i co potem było ?

Gość gość
To powiedzcie coś na ten temat ;)

Gość gość
chyba lubicie spać nago z facetami, to raczej nie macie czego się wstydzić być gołym przy facecie ?

Gość gość
nic nie było :D uciekła do łazienki złapała szlafrok i po chwili wyprosiła goscia z domu facet poszedł jak zmyty :p

Gość gość
a wy co byście zrobiły w takiej sytuacji jakbyście były gołe i nagle jakiś facet wchodzi po cichu i was widzi przygląda się wami? Były byście złe i go wygonili czy może byście pozwoli mu tu przebywać pod warunkiem że się rozbierze ?

Gość gość
Lubię, nawet bardzo patrzeć na nagiego mężczyznę. Jeszcze lepiej, jeśli on jest zażenowany :p