Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

SIERPNIÓWKI 2015

Polecane posty

Gość truskawecka
czy sa tu jeszcze jakies mamusie sierpniowe? ja z duma sie do was przylaczam, testowalam przedwczoraj i wczoraj drugi raz, bo nie wierzylam w to szczescie :) po 7 cyklach staran sie nam udalo :) jak myslicie kiedy powinnam sie umowic na wizyte do gina?

Gość gość
marca?? chyba zeszłego roku..

Gość gość
chyba nie

Gość gość
To jest naprawdę jakieś dziwne ... Radze iść do lekarza i nie mowie tego po złości Ja śledzę te wątki dłuuugo już jak byłam we wczesnej ciąży a teraz trzymam na kolanach mojego 4 miesięcznego synka wiec to już naprawdę długo trwa i to prawda co piszesz ,,morze przyszla mamusiu,, to uczucie czuje się tylko raz ale ty je czujesz od prawie roku

Gość gość
No i jak tam dziwczyny? Chyba 2 mialy testowac dzisiaj.mJa testuje jutro.

Gość gość
no i co "moze przyszla mamusia " miala dzis testowac ... i jak wynik? znow dupa z krola ? a to przeczucie jedyne w swoim rodzaju ze zaciazylas?? no coz jeszcze ze dwa miesiace (tych idotycznych prob) i trzeba pomyslec o lekarzu, badaniach i leczeniu

Gość gość
no i jaki wynik u mamusi? przeciez widzialam dzis juz temat zalozony Wrezśnióweczki 2015 czy jakos tak :/

Gość gość
moze przyszla mamusia - i jak test?

Gość gość
To nie jej temat! Ona swoj zaklada kolo 25 dnia miesiaca bo testuje zawsze w ostatnim tygodniu miesiaca wiej jej temat pojawi sie w okolicach swiat BN

Gość truskawecka
Są tu jakieś kobiety które będą rodzily w sierpniu? Czy nie? ;)

Gość gość
Truskawecka ja jestem :) mam wizyte u gina w piątek i juz sie doczekac nie mogę, a ty kiedy?

Gość truskawecka
Ja mam wizyte w sobotę i tez juz odliczam dni, staraliśmy się długo, wiec tym bardziej jest stres. Czy wszystko będzie w porządku... Oby.

Gość gość
Dziewczyny,przecize wiadomo że u naczelnej staraczki kaffe lipa.czyli to co miesiąc.co miesiąc ma czucie,że jest w ciąży...powinna.założyć temat dla staraczek,a nie dla ciężarnych,a przede wszystkim iść do lekarza.partner rowniez.

Gość gość
Ok ale nie o tym jest temat... Truskawecka ja juz jestem po jednej ciąży niestety straconej dlatego bardzo również się denerwuje... Ale trzeba myśleć pozytywnie :)

Gość truskawecka
W takim razie będę trzymała za ciebie kciuki również. Koniecznie daj znać jak będziesz po wizycie.

Gość gość
Dziękuję bardzo, na pewno się odezwę, za ciebie też trzymam kciuki, ale na pewno wszystko będzie dobrze. ;)

Gość truskawecka
szkoda, ze jakos sie wiecej przyszlych mam nie zglasza. ale moze jeszcze ktos dolaczy...

witam wszystkie mamusie ktore sie pojawily i gratuluje dwoch kreseczek :) ja zrobilam test wczoraj w dniu spodziewanej @ niestety pokazal jedna wyrazna kreske, drugiej sie nie dopatrzylam, chociaz mozliwe ze byl tam jakis cien... zobaczymy jutro, zatestuje znow o ile @ nie przyjdzie. ale cos czuje, ze nie przyjdzie. :) pozdrawiam :)

Gość gość
moze przyszla mamusiu - tak wiec czekamy na wiesci jutro oby pojawily sie dwie krechy i zebys zakotwiczyla na dobre na sierpniowkach!!

Gość gość
Jak test?

Gość gość
No i jak tam dziewczyny, moze przyszla mamusiu...ja testowalam w pn i doopa.....

Gość gość
U niej tez dupa . Poczekajcie za 2 tyg beda wrzesniowki

Gość gość
Ja też testowałam wczoraj i są dwie kreseczki :D:D:D:D:D:D:D jestem happy :D:D:D:D

Gość truskawecka
Gościu gratulacje i witam w naszym gronie. :)

ja testowalam drugi raz i nadal jedna kreska, ale @ nadal nie ma nie wiem o co chodzi :(

Gość gość
ciąża urojona?