Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy was pogięło z tymi metalowymi szpilkami?

Polecane posty

Gość gość

czy was pogięło z tymi metalowymi szpilkami, czytam już któryś wątek o samoobronie i w każdym radzicie kopać napastnika szpilkami :O całkiem podurniałyście? przecież w tych butach kopać się po prostu nie da! prędzej się przewrócicie niż kogoś kopniecie

Gość gość
to że ty nie umiesz nie znaczy że wszystkie nie umieją;p Jak się ma dobry zmysł równowagi i wprawę to i owszem można z powodzeniem kopać nawet w bardzo wysokich szpilkach

Gość gość
jeśli to do mnie (autorki) to chyba mnie z kimś pomyliłeś tępy drucie ;p

Gość gość
Man on the moon, dokładnie, to jakiś zbok Dzień w dzień jakies p********ie o metalowych szpilach, rzyyyyyyg Niech w********a na ero i tam opowiada o swoich fantazjach

Gość gość
a ja metalowych co prawda nie mam, ale za to w zwykłych kopać umiem i to mocno:) więc się da:D

Gość gość
No i co z tego?

Gość gość
Wsadzisz sobie te metalowe szpile do peezdy to będą dobrze naoliwione na zimę, kretynko

Gość gość
GrzecznaRozrabiara dziś a po cholere ci metalowe?

Gość gość
GrzecznaRozrabiara dziś prędzej sobie tyłek obijesz jak zimą się na takich wyrąbiesz:D

Gość gość
GrzecznaRozrabiara żenujący jesteś zbereznik :classic_cool:

Gość gość
Seksownie to może się na lodzie wyj***esz Chociaż może te szpile będą działać jak raki w butach alpinistycznych ale do tego polecam jeszcze owinąć łańcuchami jak opony tira Aaaa, tak tak, umiesz wspaniale chodzić na szpilach, zieeeeew

Gość gość
GrzecznaRozrabiara dziś pewnie z ciebie kolejna tania dziunia która myśli że będzie fajna a chodzi w obcasach jak pokraka i wszyscy na ulicy mają ubaw:D

Gość gość
Z***b sobie najlepiej w łeb tymi szpilkami

Gość gość
GrzecznaRozrabiara dziś ale chyba z tego autka gdzieś musisz wyjść;p poza tym w takich metalowych to trzeba naprawdę umieć chodzić na szpilkach, bo one są bardzo cienkie, więc najprawdopodobniej jak już z tego autka wyjdziesz to będziesz człapała i chwiała się jak pokraka...

Gość gość
Ten wątek dokądś zmierza na tych cieniutkich metalowych szpilach ? Bo raczej tu jest p********ie o Szopenie Skończcie przynudzać

Gość gość
GrzecznaRozrabiara dziś wcale nie jak wszystkie bo są dziewczyny które umieją pięknie śmigać na obcasach (np. nie chwaląc się ja;p) ale wiem po koleżankach że jestem jednak bardzo dużym wyjątkiem, bo w szpilkach w jakich ja mogę biegać (dosłownie biegać) cały dzień one po godzinie wysiadają. Potrafisz biegać w szpilkach 12cm przez 10h codziennie?

Gość gość
gość dziś łał, laski wymiatają w tych obcasach, takiej to uliczny dres nie groźny, jednym kopnięciem by go zniszczyłą

Gość gość
Przyleciała kolejna mucha do goowna Nie zesraj się czasem podczas tego biegania Jara cię gadanie o bucikach, co, zboczku ? Ale możesz śmiało iść na ero i napisać o swych pragnieniach, nie wstydź się

Gość gość
ja nie noszę szpilek, ale tak czy siak potrafię się obronić

Gość gość
ten ich pokaz przed kamerką może i robi wrażenie, ale ciekawy jestem jakby to wyglądało w realu z prawdziwym przeciwnikiem bo to jednak dwa inne światy

Gość gość
no dokładnie! fikać to one przed kamerką może i umieją, ale jak jakiś psychol z nożem będzie na którąś z nich leciał to ciekawe czy takie odważne będą

Gość gość
Zaraz Ci napiszą, że już niejednego tak załatwiły :D

Gość gość
a ja mam metalowe, kupilam kilka lat temu jak były modne, a teraz w nich nie chodzę bo śliskie są;p

Gość gość
fajnie kopią te panie z filmow ale nie ma co sie oszukiwa, tak to potrafi pewnie 1 na 10000 i im w samoobronie sie przydadza, dla pozostałych to będzie zbędny balast bo ani nie kopna ani nie uciekna

Gość gość
but sie sciaga i obcasem sie wali wroga; baby taks ie leja na dyskotece w remizie