Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To był by cud

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki :) Te które są już mamami i te które się starają.Oto moja mała niewiadoma.Mam pcos, jednak cykle miałam regularne ale dość długie-36-38 dni.Dziś jest 43 a miesiączki nadal nie ma.Od paru dni piersi bolą, kilka razy na dzień ból w okolicach macicy, ale szybko mija.Czasem jeden dzień przed okresem bolał mnie brzuch ale rano już miałam krwawienie.Raz na tzw ruski rok chyba mam owulacje ponieważ mierzyłam temperaturę ale nie wiem czy jej skok znaczy że jajeczko pękło.Czy uważacie że jest jakaś mała szansa?Pierwszy raz mam myśli o ciąży ale nie robię testu bo przecież przy pco ciąża nie możliwa raczej bez leków a postanowiłam od stycznia brać leki na stymulację owulacji a w drugiej fazie cyklu progesteron.Chciałam poznać wasze zdanie

Gość gość
Zrób test. 10 zl kosztuje a nie zadawaj głupich pytań.

Gość gość
Nie wiem czy ty byś tak leciała po test wiedząc że zobaczysz 1 krechę i się rozczarujesz.Ja się pytam czy to jest możliwe a nie czy jestem w ciąży

Gość gość
Ja mam pcos i zaszłam bez leków. Tak wiec odpowiedz brzmi: Tak jest możliwe ze jesteś w ciąży. Zrob test i nie doszukuj sie objawów bo tylko sie nakręcasz niepotrzebnie.

Gość gość
No i o to mi chodziło czy to jest możliwe czy dać sobie spokój z testowaniem :)

Gość gość
Czy można jeszcze z kimś popisać po polsku czy same jełopy po trzech klasach podstawówki nastawione na pieluchy? jak zobaczyłam tytuł to nawet tego postu nie czytam. Ludzie kiedy nauczycie się pisać, no aż oczy bolą. Jak nie "kupywanie", "flustracje" i "bród" to "był by" i "nie możliwe" + takie inne kwiatki. Czy są jeszcze tu kobiety z IQ powyżej orzeszka ziemnego? Kurde obrażacie wszystkie kumate babki i potem faceci nas mają za takie durne kury i musimy się każdego stanowiska dorabiać latami i to jeszcze za mniejszą kasę niż faceci :o

Gość gość
Nie jest powiedziane, że przy pco nie zajdzie się w ciążę naturalnie bez stymulacji. Każdy organizm jest inny a skoro owulacja występuje co jakiś czas to znaczy że jest taka możliwość. Ja zrobiłabym test choćby po to, że jak jest ciąża to należy bardziej na siebie uważać eliminować z diety pewne rzeczy itd

Gość gość
IQ nie jest mierzone w skali orzeszków ziemnych!!!!!!!!

Gość gość
Heh co do wypowiedzi na temat ortografii itp itd fakt zrobiłam błąd ale jeszcze czasem mi się zdarzają chociaż było kiedyś gorzej ponieważ mam dysleksje i dysgrafie i wcale nie uważam się za głupszą :) pozdrawiam

Gość gość
Nieeeeee?? serioooo???? :o Boże następna kretynka :o

Gość gość
tak, tak.... dysmózgię masz nieuku leniwy :o

Gość gość
A akurat IQ mam powyżej przeciętnej badania miałam robione akurat wtedy kiedy stwierdzono tą dysleksję i dysgrafię :) ale śmiało możecie obrażać, nie przejmuję się

Gość gość
Nieuku leniwy :) fakt ale wystarczyło aby skończyć studia mam papierek wystarczy nie muszę być taka mądra i idealna jak wy :)

Gość anna223
To wy jesteście dziwne, przestańcie obrażać ludzi ciekawe czy wam się nie zdarzyło popełniać błędów.

Gość gość
tu już nawet nie chodzi o ten wpis ale wszystkie "ęteligętki" po studiach, a piszecie tak, że nie wiem czy się śmiać czy płakać i zamiast coś z tym robić to jeszcze się wykłócacie i pyskujecie :( no co za kołkowate baby :o po prostu męczy ta wasza abnegacja :o i smutno człowiekowi, że nie ma już normalnych kobitek na forach :(

Gość gość
zdarza się popełniać błędy.... ale już sam tytuł razi po oczach. Za naukę a nie nogi rozkładac. Lepiej żeby"taka inteligencja" się nie rozmnażała

Gość gość
był by cud gdybyś nauczyła się pisać poprawnie

Gość gość
Autorko, również mam pco, zaszłam bez żadnych wspomagaczy. Akurat miałam dosyć leków, lekarzy i zrobiłam sobie urlop. A tu bach, 2 kreski. Dziś córka ma 2 latka. Także zrób test i powodzenia! A co do cykli.. U mnie zazwyczaj trwają 30-32 dni, ale raz dwa razy do roku zdarzają się nawet 50 dniowe. Niestety, tak to właśnie jest przy tym schorzeniu.

Gość gość
niech się niziny umysłowe nie rozmnażają bo kolejne tępe dzieci będą po ziemi chodzić

Gość gość
11:19 pocałuj w du pke misia :)

Gość gość
lepiej popełniać błędy niż nie mieć za grosz kultury jak niektórzy tutaj

Gość gość
kiedyś to jak ktoś nie potrafił nauczyć się podstawowych zasad pisowni, gramatyki itp. to był po prostu nazywany debilem i nieukiem. Dziś zamiennie-dyslektyk:-o

Gość gość
A to topik ortograficzny:))) Ta inteligentna co ją wszystko w oczy kłuje chyba fora pomyliła.

Gość gość
Kiedyś wiedźmy palono na stosie a teraz pozwala im się chodzić po świecie