Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj***adania przeprowadzone na kafe

Polecane posty

Gość gość

moj***adania przeprowadzone na kafe

Gość gość
Zaraz wam napisze tematy fikcyjne które umieściłam i jak ktoś ma ochotę może poczytać. Jeszcze jestem ciekawa czy na tym wątku tez będą się wszystkie obrażać nawzajem :)

Gość gość
W temacie Odwiedziny Porodowka pytałam jak wyglądają odwiedziny po porodzie. Jedna z mam nazwała mnie durnota ;)

Gość gość
W temacie palenie w ciazy pytałam czy są tu mamy co paliły cala ciaze ile papierosów itp zostałam nazwana kretynka.

Gość gość
W temacie boje się ciąży .konkretnie pytałam czy dam radę z hormonami z tycie i humor ami. Matki zjechaly mnie od dupodaji :)

Gość gość
Temat czy przerwatywa daje 100 % pewności. Pytam czy którejś pekla czy stosują tylko ta antykoncepcję. Matki opluly mnie ze mam dawać duży kazdemu.

Gość gość
a czego tu spodziewać się na kafe? błagam :pa już na pewno unikaj matek, zwłaszcza tych młodych, prawie każda ma pieluszkowe zapalenie opon mózgowych.

Gość gość
Większość tych agresywnych krów, to po prostu domowe popychadła. Używają sobie tu, koloryzują, a w rzeczywistości to kury kokoko. Napisałam ich językiem, żeby zrozumiały. Zresztą był tu niedawno przykład pewnej pani, nawet miłej. Okazało się, że na innym forum ma inną twarz. Ciekawe co pomyślą o niej dzieci, jak sobie wygoogluja imię i nazwisko matki kiedyś. Chyba, że dla niej to nie wstyd, taki język i opisy.

Gość Jedynaczka4
Trudno mi zrozumieć osoby które obrażają innych. Jeżeli nie jestem zainteresowana tematem, nie odpowiadam i tyle. Czasami pytam na forum i nikt mi nie odpisał złośliwie.