Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiem wam coś szczerze nie mam szacunku do wielu facetów

Polecane posty

Gość gość

Tylko z jednego względu. Tego, że proszą się jak psy o coś więcej. I nie mówię tu o sytuacji, gdy ktoś się zwyczajnie zakocha...bo to coś innego. naprawdę przypominacie mi pieski z tymi waszymi tekstami i aluzjami o seksie, z waszym napaleniem. czy to w internecie, gdzie oczywiście bardziej chojrakujecie, prosząc o foteczki, a jak je dostaniecie i się akurat spodoba, to już, już desperacja jakaś dziwna czy to w realu, gdzie czasem nawet koledzy się potrafią zachowywać jak idioci (akurat tych po kolei wyeliminowałam, po tym, jak kolega mnie łapał a potem podglądał w toalecie.. powiedziałam.. stop!). Nie wyobrażam sobie, co by było, gdybym była jakaś ładniutka (bo ja jestem raczej zwyczajna, ale mam cechy, które podobają się facetom), współczuję wam laski serdecznie odsortowywania takich piesków

Gość gość
a co na trzeżwo żaden zapieszczać ciebie się nie pali?

Gość Oaaza
Ja też nie mam do większości szacunku. Są tacy łatwi.... nie szanują się po prostu.

Gość gość
trzeba wyczuć dziewkie jedna jak Ty nie lubi a inna się dziwi , że coś nie tak bo jeszcze nie tarmosi za cyce

Gość gość
Ja jestem lesbijką, nieśmiałą na dodatek i ciężko jest mi kogoś znaleźć. Więc nie wiem sama co gorsze...

Gość gość
NA trzeźowo tak, tylko wiadomo że nie zawsze tak odwaznie, czasami dotykają, czynią aluzje. Choć bywały i typy które robily to wprost i próbowały nawet całowąc na siłę Nie wiem, co jest nie tak, że jest tylu p********h facetów, bo moje koleżanki też się z takimi stykały

Gość gość
Większą dziwką są ci faceci co się rzucają na co drugą laskę, bo nie są w stanie sobie poradzić z pociągiem. A to, że laska poleci na któregoś (bo się jej akurat spodoba) nie znaczy automatycznie, że jest dziwką. Grunt, żeby nie leciała na KAŻDEGO z nich, tak jak oni lecą na tyle lasek desperacko

Gość gość
wiekszosc facetow oprocz tych w stalyc zwiazkach to seksualni desperaci zgadzam sie

Gość gość
Ja nienawidzę facetów!!!

Gość gość
Mnie w/k/u/r/w/i/a to ze mezczyzni wyzywaja kobiety od k/u/ r/e/w....lubiące seks bez zobowiazan a sami lecą na wszystko co się rusza.uważają ze oni mogą a jak kobieta tak zrobi to d***** jest.dlatego uwazam ze mezczyzna taki to meska k/u/r/w/a i koniec.wielu facetow to bezmozgie c***y.i mowie to chociaż mam Meza którego kocham nad życie ale patrząc na to jakie mężczyźni maja wymagania co do kobiet a sami sa brzydzcy ,smierdzacy i brudni albo (co najczęściej się zdarza) malo inteligentni to wspolczuje moim znajomym jakie przeboje maja z facetami którzy wyżej s/r/a/j/a niż d/u/p/e maja.

Gość gość
no właśnie

Gość gość
Ja takich natretow traktuje tak jak ONI mnie......jak rzecz I gadam do nich jak ONI. Uwierz cie dziala......ONI wielce oburzeni, ze jestem chamska I wulgarna, a sami robia dokladnie to samo I wtedy jest dla nich ok. Oczywiscie nie napalam sie na nich. Nie mam zadnego szacunku do facetow. W pracy o ile sie nie pozwalaja traktuje neutralnie. Brzydze sie wiekszosci facetow. I te ich przyglupie erotyczne wstawki I teksciki. Mysla ze to takie zabawne, a jedynie wywoluja u mnie politowanie I niechec. Moze jakas tepa pipa sie cieszy, ale chyba tylko taka bezmozgowa idiotka.

Gość gość
niestety nic nie poradzicie oni tacy juz sa. Niewielu jest facetow z prawdziwa niewymuszona klasa

Gość gość
TAK,NIEWIELU. JA NIE ZNAM ŻADNEGO!

Gość bezzpl
Facebook bez Facetów. Bezz.pl Zapraszam!