Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1910

uwaga!

Polecane posty

Gość gość1910

WITAM pracowałam w Calzedonii prawie 2lata wszystko sie zakończylo wczoraj! bylam w pracy 9-17 ide na zaplecze sie ubrac do domu zaraz za mną wchodzi pani kierownik i menager z intimi. I wręczaja mi wypowiedzenie! PODOW?? niski paragon i sztuki! myslalam ze jakis zart co do mnie mowi pani kierownik! Bo to ze sprzatałam jak szalona zmienialam sklep wiele razy sama! to sie nie liczy bo sprzedaz jest NAJWAZNIEJSZA! nie liczy sie to co robisz poza sprzedaza tylko twoj paragon i sztuki nic wiecej. oczywiscie moj regionalny nie byl przy wreczeniu wypowiedzenia bo mial wolne i wyreczyl sie kolezanka z intimi! ytzeba miec paragon nie mniejszy niz 80ZŁ! I SZTUKI 3.0 NAJMNIEJjak masz mniejsze to nie ma sentynentow i do widzenia! firma?? jak dla mnie najgorasza praca jaka moze byc najgorszemu wrogowi nie zycze takiej pracy caly czas cisnienie ze trzeba cos sprzedac tylko kasa sie liczy nic wiecej dla nich. zawsze miec banana na twarzy nawet jak cos cie boli do domu nie pojdziesz bo kto za ciebie bedzie pracowac?? nawet jak dziewczyna miala załobe to kierowniczka i DM kazali jej sie usmiechac bo pracuje w takim sklepie ze trzeba caly czas w d**e ludzią wchodzic i nie pozwolic nikomu wyjsc bez paragonu bo BRAMKA spada! i teksty dziewczyny co sie z wami dzieje paragon wam spadł i sztuki! i WALCZYMY WALCZYMY NIE ZAPOMINAC O MIPACH BO NA NICH TRACIMY A TAK BYC NIE MOZE ITD ITP MOZNA BY KSIAZKE NAPISAC CO SIE TAM DZIEJE ZEBY NIKT NIE POPEŁNIAL TAKIRGO BŁEDU JAK JA!!! dziewczyny nie dajcie sie tak wykorzystac jak ja bo za duzo robilam dla tej pracy a oni i tak mnie potraktowali! WIEM ZE DOBRO WRAC DO LUDZI I WIERZE ZE ZNAJDE JAKOS NORMALNA PRACE. A OSOBY KTORE DEDYDUJA O LOSIE SPRZEDAWCOW SAME KIEDYS STRACA PRACE I BEDE ZYC ZA TYS ZŁ I ZOBACZYMY CZY NADAL BEDE TAK SIE CIESZYC!!!!!!!!! JEDNA WIELKA SEKTA KTOREJ ZALEZY TYLKO NA KASIE I ZDROWIE I ZYCIE PRACOWNIKOW WGL SIE NIE LICZY!!!!!

Gość gość
chuj w te calzedonie

Gość gość
idź najpierw do PIP oni pomogą Ci sporządzić wniosek, a później wydoi ich z kasy w sadzie :) Wygrasz