Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mama3synow

prosze o zywnosc

Polecane posty

Gość mama3synow

5 minut temu << Powrót | Edytuj | Usuń Odsłon: 1 Dodano: 28 Października 10:15 3 tygodnie temu Kategoria: Inne Prosba Witam serdecznie mam na imie Pelagia mam 59 lat jeatem chora jestem po udarze mozgu i zawale serca mam wielka prosb... Dodano: 7 Listopada 06:29 2 tygodnie temu Kategoria: Inne wielka prosba o pomoc choremu 2 grupa inwalidzk... witam kochani jestem zmuszony prosic o wsparcie gdyz stracilem prace mam 2 grupe inwalidzka nie mam po prostu na zy... Dodano: 18 Listopada 12:08 4 dni temu Kategoria: Inne prosze o pomoc dla rodziny ubogiej Jestesmy 5 osobowa rodzinna,niedlugo szescioosobowa potrzebujaca jakiegokolwiek wspoarcia w formie paczek z zywnosc... Dodano: 3 Listopada 02:07 2 tygodnie temu Kategoria: Inne potrzebna szybka pomoc Witam, potrzebuje wsparcia finansowego, materialnego oraz żywnościowego, przyjme zywnosc i rtv oraz naroznik jestem... Dodaj Ogłoszenie Więcej Ogłoszeń >> blagam o zywnosc / Sosnowiec Bardzo proszę o żywność,tego nam brakuje.ja trzech synów sama wychowuję,sredni ma astmę,wszystko pochłaniają leki i rachunki,bardzo proszę o pomoc ,o zakupy żywnościowe ..nie wyobrazam sobie swiat nje mam za co zrobic,utrzymuje sie z mops i prac dorywczych,ale ze wzgledu na czeste choroby syna mam ograniczone mozliwosci pracy. Bardzo prosze o zywnosc aniandaka@onet.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować