Gość mama3synow Napisano Listopad 22, 2014 5 minut temu << Powrót | Edytuj | Usuń Odsłon: 1 Dodano: 28 Października 10:15 3 tygodnie temu Kategoria: Inne Prosba Witam serdecznie mam na imie Pelagia mam 59 lat jeatem chora jestem po udarze mozgu i zawale serca mam wielka prosb... Dodano: 7 Listopada 06:29 2 tygodnie temu Kategoria: Inne wielka prosba o pomoc choremu 2 grupa inwalidzk... witam kochani jestem zmuszony prosic o wsparcie gdyz stracilem prace mam 2 grupe inwalidzka nie mam po prostu na zy... Dodano: 18 Listopada 12:08 4 dni temu Kategoria: Inne prosze o pomoc dla rodziny ubogiej Jestesmy 5 osobowa rodzinna,niedlugo szescioosobowa potrzebujaca jakiegokolwiek wspoarcia w formie paczek z zywnosc... Dodano: 3 Listopada 02:07 2 tygodnie temu Kategoria: Inne potrzebna szybka pomoc Witam, potrzebuje wsparcia finansowego, materialnego oraz żywnościowego, przyjme zywnosc i rtv oraz naroznik jestem... Dodaj Ogłoszenie Więcej Ogłoszeń >> blagam o zywnosc / Sosnowiec Bardzo proszę o żywność,tego nam brakuje.ja trzech synów sama wychowuję,sredni ma astmę,wszystko pochłaniają leki i rachunki,bardzo proszę o pomoc ,o zakupy żywnościowe ..nie wyobrazam sobie swiat nje mam za co zrobic,utrzymuje sie z mops i prac dorywczych,ale ze wzgledu na czeste choroby syna mam ograniczone mozliwosci pracy. Bardzo prosze o zywnosc aniandaka@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach