Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damiank

Żona odmawia jak ją przekonac?

Polecane posty

Gość damiank

Słuchajcie mam problem. Jestesmy małżeństwem od pół roku a znamy sie od kilku dobrych lat i nie wyobrazamy sobie bez siebie życia :) ale jest jeden problem, mnie bardzo kręci seks analny a ona nie chce .....ostatnio musiałem to zrobic na śpiocha ale ona jak wyczuła ze juz tam jestem to po chwili odskoczyła..... Nastepnego dnia nie odzywała sie do mnie, nie wiem co mam o tym myslec? ......i nie wiem po co chciała wchodzić w małżeństwo skoro zamierza tak sie zachowywać. Tak samo sie zachowuje jak zaczynam zabawę z jej drugą dziurką, wystarczy ze czuje ze zaczynam tam smarować wazelinką i juz staje sie chmurzasta.....nie wiem co o tym myslec :(

Gość gość
wsadź sobie w du/pę wibrator, to ją zrozumiesz

Gość gość
moze daj jej dobry przykład ... pozól aby ona wsadziła ci w tyłek wiekiego ogóra :)

Gość gość
No nie dziwie sie jej jak traktujesz Ja jak rzecz. Poza tym jakbys byl dobry w te klocki to sama by sie prosila. Wyciagnij wnioski egoisto!

Gość damiank
Pedałów o zdanie nie pytam wiec spadaj kmiotku ze wsi

Gość gość
Według mnie to jest jej obowiązek jako zony. Masz do tego prawo tym bardziej jeśli utrzymujesz rodzinę !

Gość gość
No takim zachowaniem to raczej ja zraziles. Jesli przed ślubem nie chciała to skąd to zdziwienie?? Zawsze warto pogadać a noz może ci zdradzi przyczynę tej niechęci. Zawsze tez możecie sie umówić ze będziesz delikatny a jak poczuje sie niekomfortowo to po prostu się wycofasz?

Gość gość
skoro rajcuje cie pchanie ku/tasa w dupsko to znaczy że TY jesteś pedałem

Gość gość
Jak tak bardzo to Cie kreci to po prostu idz do sexshopu i kup odpowiednio dildo, ktore ona sobie przypnie na biodrach i gotowe. Bedziesz mial niezapomniane przezycia ;)

Gość gaajowy
i to się nazywa wielka ( jak autor pisze ) miłość. ...uzależniona od anala. autor. A gdzie poszanowanie i szacunek?

Gość legalna blondynka 88
Skoro ona nie chce to nie wiem po co jej to robisz na spiocha albo głupie podchody. Nie chce i już! Mój zrozumiał że nie chce i już mnie nie namawia.

Gość gość
przedmioty jaj się burza :D Kobieta w małżeństwie nie powinna mieć żadnych praw, a głównym jej obowiazkeim ma być zaspokajanie nawet najdziwniejszych seksualnych zachcianek męża!

Gość gośćan
wspolczuje tej zonie,nie wiedziala co brala.Dupa jest od czegos innego przeznaczona a nie do tych spraw.

Gość gość
O***t nie jest narządem płciowym. Gdybyś ją bardziej kochał, szanowałbyś jej ciało.

Gość Obrzydlistwo
Napiszę krótko! Jesteś zboczony!!!! Natychmiast złożyła bym pozew o rozwód gdybym miała takiego pedała w domu! 😡

Jesli odmawia, to odpusc. Bo przez twoje "próby" i podchody, całkowicie odmówi bycia Twoją zoną. Ja bym odmówiła.