Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmęczenie materiału

Polecane posty

Gość gość

Czy tez macie czasem dość wszystkiego . ja bym pojechała gdzieś na tydzień zregenerowac sie bo wysiadam. Mam 2 dzieci syn nastolatek i 2,5 roczna córka ale diabeł wcielony.

Gość jjtyjty
Ja bym chętnie udała się w podróż dookoła świata. Tyle że pewnie nie miałabym siły psychicznej żeby wrócić do dziecka. :D

jesli masz tak od czasu do czasu, to jedt to normalne,jesli czesto, to znak, zeby cos zmienic w swoim zyciu.

Gość gość
to ja autorka- ja chociaż tydzień gdzieś na plaży , potem moge wracać ale padam na twarz.

no to jest normalne - pogadaj z mezem, moze uda ci sie choc na weekend uciec ;).

Gość gość
Mąż mi pomaga to nie o to chodzi - ogólnie nie narzekam , ale moja córka miała trochę problemów zdrowotnych. Nie spała do 2 roku zycia -co 20 min pobudka, dotego zaburzenia żywieniowe . Czuję że sił mi brak i ogólnie płaczliwa jestem ostatnio.

chodzilo mi o to, ze wyjedziesz sobie gdzies sama na weekend, to co innego niz zwykla pomoc meza.

Gość gość tego forum
Ja tak mam non stop. Mam dość domu, męża który wbrew pozorom jest ok ale zwyczajnie drażni mnie juz i córka 4 latka, która ma etap ciągłego gadania ze łeb pęka. Nie mam ochoty wracać z pracy do domu, jak jest weekend to masakra, tęsknię za praca i nie mogę się doczekać poniedziałku. I tak mam od roku. Sama nie wiem skąd takie myślenie.