Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który wózek wybrać

Polecane posty

Gość gość

Witam, stoję przed wyborem wózka, moje typy to między innymi Mutsy Transporter, Baby Design Lupo Comfort, Quinny Buzz i Graco Symbio Moon- jeżeli któraś mama posiada doświadczenia z w/w modelami, to proszę o pomoc. Zależy mi zarówno na wygodzie dziecka, jak i na wadze wózka, z góry dziękuję.

Gość gość
ja nie polecam baby design lupo jak dla mnie mega wielka krowa, na zdjeciach wydawal sie fajny i dobrze, ze nie kupilam w ciemno bo bym sie zastrzelila ;) jak dla mnie poprostu byl za duzy. Nie wiem moze Ty jestes wyzsza ode mnie i by Ci pasowal. Wizualnie najlepszy jak dla mie Quiny buz

Gość gość
ja mam 175 cm wzrostu, co prawda nie widziałam go na żywo, póki co jedynie mutsy i buzza, reszta do obejrzenia niebawem, w każdym razie dzięki za informację

Gość gość
no to dla Ciebie powinien byc dobry, choc ja uwazam, ze jest ogolnie slabo wykonany.

z tych wszystkich to najbardziej mi sie buzz podoba, nawet go ogladalam jak w ciazy bylam, ale i tak wybralam mure plus 4 z maxi cosi,

Gość gość
tylko camarello carrera

Gość gość
tez nie polecam baby design, duzy ciezki, mam i zaluje

chyba rzeczywiscie quinny i maxi cosi to pokrewne marki, nawt design maja dosc podobny

ooo tak, jak porownywalam w sklepie baby design i moją elea maxi cosi, to roznica kilku dobrych kilogramow jak nie wiecej w wersji z gondola