Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie typowo męskie rzeczy potraficie wykonać?

Polecane posty

Gość gość

Może nie wszystko co wymienię jest typowo męskie ale, dobra: -malowanie i kładzenie gładzi -zmiana koła i wymiana oleju -naprawa kranu -naprawa drobnych usterek różnych sprzętów -naprawa najczęstszych usterek w rowerze(wymiana koła, naciągnięcie linek w hamulcach) Myślę, że powinnam jeszcze nauczyć się wiele w sprawach remontu(np. kłaść płytki i jeszcze sprawy informatyczne. Uczę się z obserwacji a najwięcej czytając fora internetowe. To chyba rzeczy które każdy powinien umieć, a wy jak tam?

Gość gość
Z typowo męskich rzeczy to umiem robić minetę

Gość gość
w naprawach jestem dobra szczególnie jeśli chodzi o kompa

Gość gość
szczerze mówiąc niewiele z tych rzeczy umiem, ale nie czuję się źle bo mój chłopak też ich nie potrafi. Takie podstawy jak malowanie, wymiana uszczelki, zaaplikowanie sylikonu to chyba każdy potrafi. No i wychodzi tak, że jak trzeba coś złożyć to z reguły ja się tym zajmuję bo on zawsze coś spieprzy :D

Gość misioo1
A do tego jesteś pralką, zmywarką i kucharką? ideał,nic przy takiej robic nie trzeba :*

Gość CarolSHEMALE
Z typowo męskich to na pewno WALENIE KONIA

Gość gość
Ja też ucze się takich rzeczy, żeby zmotywować mojego chłopa do roboty. Jak ma jeszcze choć odrobinę ambicji to mu głupio się zrobi i może ruszy kiedyś tyłek... Ach nadzieje...

Gość gość
Pytanie oczywiście do kobiet, a nie do koniobijców! Wynocha!

Gość gośćula
musiałabyś sprecyzowac co jest typowo męską rzeczą ,ja duzo robie sama ,np wymienie koło w aucie,zmienie olej,naprawie łańcuch w rowerze,wkręcę żarówkę,zagruntuje i pomaluje mieszkanie. Z kompem sobie nie radze w ogóle,więc musze płacić. nie mam faceta i nie chce mieć ,bo ten którego bym chciała jest idiota :)mam na szczęście syna ( 14,5)który powoli przejmuje męskie sprawy w domu .

Gość gość
Marszczenie freda

Gość gośćula
oo dzisiaj np przetykałam żmijką wannę i odkręcałam i wkręcałam kontakty ,celem ich umycia

Gość gość
otworzę każdy słoik ;)

Gość gość
22:09 no takie ze stereotypów mi chodziło. Typowo męską rzeczą to już chyba tylko zawód górnika czy strażaka jest... Męskie czyli remonty, naprawy, informatyka itd.

Gość gość
sikam na stojąco. serio. bardzo przydatna funkcja np w lesie czy w pociągu.

wszystkie w ogóle nie wiem, co znaczy - typowo męskie żyję w XXI wieku, od ponad 100 lat mamy emancypację, od kilkudziesięciu równouprawnienie dla mnie nie ma typowo męskich i typowo żeńskich prac sposób sikania może być typowo męski albo typowo żeński a nie prace

Gość gość
maluje mieszkanie, wierce otwory, wbijam gwozdzie, rabie drewno, naprawiam rozne rzeczy, w aucie to tylko olej,plyn jakis, benzyna, bo sie nie znam. w kompie tez nie poradze za duzo. ale jak czegos nie potrafie to tata mi pomaga, bo maz jest w domu ok. 3 miesiace w roku wiec jestem zmuszona do takich prac, choc nie ukrywam, ze tez je lubie.

Gość gość
SRÂM POD WIATR NA ŻATKO

Gość gość
Trzepie kapucyna glaszczę torpedę walę pytonga

Gość gość
wszystkie.