Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietom przypisana jest jedna rola w ich życiu

Polecane posty

Gość gość

całkowite i kompletne podporządkowanie się mężczyźnie inaczej kobieta nie jest tak naprawdę zdolna do jakiegokolwiek funkcjonowania , co potwierdzają kobiety , które ich nie mają lub które mają ich pod sobą

Gość gość
akez oczywiscie moj panie :)

Jo żych jest Jarosław chciołym siem wom przedstawić bo jo jest fajny gach lubie jeść dobre jedzenie ugotowane przes mojom nadworną usługujoncom i jest wszystko bardzo fojnie ale dzisiaj pogodo taka jak spot burka i jo ni mam ochoty pić następnego browarka mojego złocistego z pianką aryomatycznom gozowonego dlatego ni mom siły ić siem myć chociasz śmirdzy trochu jak wiepż

Gość gość
:D ty lepiej wez sie za siebie frajerze :D sa kobiety nieudolne żaby i radzące sobie doskonale,gdzie są czczone uwielbiane i sznowane przez swoich kochanków

Gość wojowniczka000000
to jest możliwe tylko w jednym przypadku:-) gdy kobieta uzna faceta za mądrzejszego od siebie i gdy on taki właśnie jest :-) a to jest w 99% przypadków niemożliwe,mądra kobieta lubi być pod opieką mądrzejszego faceta ale to prawie niemożliwe przy obecnym waszym zagubieniu i braku siły zasad moralności ideałów ,ma to swoje powody i nie do końca można was obwinić,prosty test :gdy jest blisko ktoś słaby chcesz go kopać czy chronić ?

Gość kabel do wtyczki
chronić a to , że bierzesz za przykład dzisiejsze c***y nie znaczy , że mamy brać ich jako przykład ja pisałem o mężczyznach i nie jest ich tylko 1% , a skoro tak uważasz , to znaczy , że albo trafiasz na same c***y , albo Twoja wizja mężczyzny jest oderwana od rzeczywistości

Gość gość
kobiety są uzależnione od faceta jak od narkotyku

Gość gość
mozg masz autorze w poczatkach cywilizacji, makabra :P:)

Gość gość
tak masz rację autorze bez faceta nie jesteśmy w stanie żyć piszę zza grobu :P

Gość gość
piszesz zza grobu bo bez faceta nie żyjesz

Gość gość
Szczerze mówiąc jestem już kobietą dojrzałą i mam co nieco przeżytych lat ale takiego zniewieścienia u facetów to nie widziałam Pracuję w centrum dużego miasta i slabo mi się robi jak widzę to coś bo nie wiem jak mam się zwracać pani,pan????

Gość kabel do wtyczki
pewnie chodzi , że faceci zachowują się jak c***y , nie są konkretni i mało zdecydowani , a poza tym nie potrafią okazać kobietom swojego zainteresowania nimi trzeba było nie przyjmować roli mężczyzn , to dziś nie było by tego problemu

Gość gość
GrzecznaRozrabiara dziś Zniewiescienia? Co na przyklad? X Ano rurki,apaszki,torebki,makijaże,fryzury eeeee tam.

gość dziś Tak samo nasze matki i ciotki mówiły jak modne były grzywki , adidaski i golfiki:P

Gość gość
kabel do wtyczki dziś pewnie chodzi , że faceci zachowują się jak c***y , nie są konkretni i mało zdecydowani , a poza tym nie potrafią okazać kobietom swojego zainteresowania nimi trzeba było nie przyjmować roli mężczyzn , to dziś nie było by tego problemu X Mmmm......coś w tym jest .Masz rację,chcemy być silne, niezależne a takich kobiet faceci nie lubią,boją się ich,z resztą mało jest facetów którzy lubią dominację kobiety........chyba że w łóżku.

mało jest facetów którzy lubią dominację kobiety xx A nie lepiej oprzeć związek na partnerstwie . Zawsze ktoś musi dominować :classic_cool:

Gość kabel do wtyczki
wiesz co? wydaje mi się , że kobiety lubią dominację mężczyzn w sensie konkretów i siły intelektualnej oraz fizycznej silna kobieta czy słaba chciała by czuć sie bezpiecznie w każdej sytuacji , ciota spowoduje jeszcze większy problem niż ona sama

Gość gość
Taaa kobiety lubią dominację mężczyzn ale do czasu.Takie podejście zaczyna komplikować życie w małżeństwie gdzie jedna strona podporządkowuje się się drugiej.Te zchwyty nad silnym facetem znikają gdy zaczyna się proza i motyle znikaja a mąż chce być panem i władcą uważającym że mijsce kobiety jest w kuchni .

Gość gość
HAHAHA...jakis duupek sobie marzy :P

Gość kabel do wtyczki
no to wyobraź sobie , że masz pantoflarza pod sobą na każde zawołanie po jakimś czasie zaczniesz szukać władcy

Gość gość
kabel do wtyczki dziś no to wyobraź sobie , że masz pantoflarza pod sobą na każde zawołanie po jakimś czasie zaczniesz szukać władcy I O moim partnerze w pracy mówią" pantoflarz" bo dzwoni do mnie kiedy tylko ma przerwę.Co ciekawe mowią tak kobiety które są samotne po rozwodzie.Myślę że mi zazdroszczą bo jest wspaniałym facetem(niekoniecznie najprzystojniejszym). Wierz mi ,za dużo w swoim życiu przeszłam żebym chciała szukać faceta który jest typowym samcem alfa.

Gość kabel do wtyczki
ale po co zaraz skojarzenia ze skrajnym samcem alfa ten typ ma przynajmniej powodzenie i lądujecie chętnie z takim w łóżku bez problemów

Gość gość
Mnie to już nie grozi moje samce alfo to dzisiejsze dinozaury:)

Gość gość
A u mnie w zwiazku nikt nie dominuje. godzimy sie wszystkim. decyzje razem podejmujemy takie aby kazdemu odpowiadalo. ale wiem ze niekture kobowty sa pokrzywdzone przez mezczyzn. i tak sobie mysle ze to faceci sa winni ze kobieyy sie buntuja bo faceci nie maja szacunku dla kobiecosci. a teraz mezczyzni sie dziwia ze koboety chca byc samodzielne. to wina gacetow

Gość kabel do wtyczki
niestety to wasza wina , ze coraz więcej jest ciot , bo nie trzeba było aż tak mocno starać sie przejmować rolę dominującą i role męskie w życiu , bo potem okazało sie , że większość przez to stała się niemęska

Gość gość
a jakie role męskie podbierają ci te wredne babska

Gość w000
kobiety musiały przejąć taką rolę już dawno temu ,a wiesz dlaczego? bo chłopcy bawili się w wojnę i kobiety zostały same z dziećmi i musiały sobie radzić

Gość kabel do wtyczki
mi żadnej roli kobieta nie zabrała , bo na to nie pozwalam to niedozwolone