Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras była lub jest z facetem Lwem ???

Polecane posty

Gość gość

interesuje mnie co myslicie o zodiakalnych lwach, jak wyglada z nimi wspólne zycie ?

Gość gość
jest najlepszym,najczulszym i najcudowniejszym facetem pod sloncem.

Gość gość
Ja byłam z lwem ponad 5 lat. Byl bardzo dobrym człowiekiem, nieba by mi uchylił. Ja sama jestem lwem i rozeszliśmy sie z mojej winy.

Gość gość
ja jestem zodiakalną lwicą ale nie wiem jaką psychike mają faceci spod tego znaku

Gość gość
chociaż nie, kiedyś słyszałam od jakiegoś wróżbity chyba z tv, że faceci lwy są podobno najlepszymi facetami z całego zodiaku, w sensie że są najlepszymi partnerami dla kobiety bo znają ich psychike, są romantyczni, czuli właśnie tacy jak lubią kobiety ale jak jest w praktyce to Ci nie powiem bo nie znam facetów spod mojego znaku

Gość gość
czuli, kochajacy, rodzinni, chojni. ale i zazdrosni, wladczy, stanowczy. wszystko co najlepsze w facecie. i ja wlasnie takiego mam:) kocham cie moj mezu najbardziej na swiecie i tesknie bardzo za toba❤️

Gość gość
Jestem zodiakalnym strzelcem, zwiazalam sie z Lwem, musze przyznac ze to czlowiek o ciezkim charakterku. Chce dominowac i za wszelka cene czuc sie lepszym od innych , tak tez stara sie pokazac. Jak sie mu sprzeciwie i mam swoje odmienne zdanie jest zle. Jakbym byla ulegla kobieta mysle ze mialabym z nim dobrze, bo wszystko bylo by po jego mysli, ale ze nie jest czesto sie klocimy. Jak sie obraza jest nie przyjemny i mimo iz zrobil zle stara sie przekrecic kota ogonem. Jest flirciarzem , uwaza ze zwracanie sie do swojej ex Skarbie jest stosowne, a mnie najlepiej jakby mogl zamknal by w zlotej klatce. Pracowity i ambitny, lecz w praktyce nie zawsze wychodzi to na dobre, wladza pieniadza i chec wiecej uderza mu do glowy gdzie nie ma czasu dla rodziny i swojej kobiety. Co do zalet musze sie z wami zgodzic, potrafi byc czuly kochajacy, ale tylko wtedy gdy wszystko idzie pojego mysli. ;) czy ktoras z kobiet spotkala sie z takim przypadkiem jaki opisalam ?:)

Gość gość
ja jestem z pod znaku bliźniąt - on lew - moi rodzice też lwy, poprzedni chłopak też lew - oczywiście nigdy nie zwracam na to uwagi bo geenralnie nie intereują mnie takie rzeczy - ale zarówno były jak i obecny jak i rodzice mają twardy i mocny kręgosłup moralny, mają swoje zasady, są odpowiedzialni i lojalni. Z tym byciem skąpym to były był bardzo skąpy i wyliczał kasę - jak kiedyś za niego zapłaciłam i nie chciałam zwrotu to był cieżko zdziwiony że jak to tak? Natomiast obecny równo szata kasą w sensie wgl nie przywiązuje uwagi do tej kwestii, ale kasę zawsze ma i ławo się dzieli i pomaga co ma się nijak do byłego.

Gość gość
Moj tez lew nie jest skapy , ale bardzo duza uwage przywiazuje do pieniedzy, jednym slowem nie moglby zyc bez nich . Lubi dobre zycie i duzo kasy, ale hmm co z tego jak cos kosztem czegos? Widze go zaledwie pare godzin w dzien bo wciaz pracuje i nie ma czasu na nic. Niedlugo nam sie dzidzia urodzi, znajac go na tyle pewnie bede siedziala calymi dniami nocami z malenstem a on wciaz w pracy bedzie, bo wciaz kasy mu malo. Do tego lubiklamac strasznie, czasem sam gubi sie w tym co mowi. Ale ze slucham co mowi, jezeli mi cos nie pasuje mowie mu o tym i wykreci sie jakos . hmmmm dziwny typ. Z jednej strony dobrze ze nie jest jakis tam leniwy , ale z drugiej strony daje od siebie i czesto wypomina ze placi za rachunki , bo ja w tej chwili nie pracuje. Ciezki czlowiek

Gość gość
Mój lew jest dominujący,pan, lider, często szorstki i niemiły. Na plus: operatywny, zaradny. Lubi luksus i jest przekonany do swojej nieomylności. Żyje się ciężko...

Gość gość
Lwy są czułe, kochane itd. ale pod warunkiem że uznasz odruchowo ich władzę, oddasz im hołd lenny. Sama jestem lwem :classic_cool: A kocham koziorożca :) I muszę inaczej bo po "lwiemu" to on pójdzie sobie i szukaj wiatru w polu :( Lew koziorożca nie złapie. Gierki i podchody nie działają. Tylko niezależność, samodzielność, współpracę i wolność i wierność uznaje. Bo jak nie to "spiertoli w góry" i co zrobię? A lwica jestem. Poluję na koziorożca :classic_cool: Marcin ma na imię :) Najgorsze że to do tego Włodzimierz :O Piertolony kardynał Richelieu, szara eminencja. Władający w pokoju syn boga wojny do tego koziorożec. A ja lwica ale jak mnie powiedział znaczenie mojego imienia: Słuchający Boga kwiat :) :classic_cool: Damy radę :)

Gość ja lew
ja jestem lwem.Z mojegu punktu widzenia jestem jestem sprawiedliwy.nie lubie kłamstwa , łamania słowa nie dotrzymywania obietnic.jeśli ktoś dla mnie dobry ,potrafie mu nieba uchylic,natomiast jesli ktos dla mnie zle -zgotuje mu pieklo.mam własne zdanie i jestem az za stanowczy.Jestem spokojny cierpliwy-moze nawet za bardzo,ale jesli ktos przesadzi z wystawianiem mojej cierpliwosci na probe,potrafie sie odwdzieczyc! oddam mu to samo razy sto!

Gość gość
No właśnie! My lwy to Ja, ja i tylko ja! To się chyba sophilizm się nazywa. Z koziorozcem tak nie ma. Hołdu nie złoży, władzy nie uzna i będzie robił co mu akurat do łba strzeli! Poważny bo poważny ale no normalnie TOTALNY ANARCHISTA!!!

Gość gość
No wlasnie lwy sa kochane ale pod warunkiem ze trzymasz prosto swoj palec w jego d***e, jak go wygniesz jest to czlowiek nie do zniesienia. Jestem strzelec i mam swoje zdanie i nie pozwole soba manipulowac czy by ktos mowil mi co mam robic. Tymbardziej moj zyciowy partner.