Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rybi zapach z pochwy czy to grzybica

Polecane posty

Gość gość

ciagle smierdze na dole. umyje sie a po jakims czasie - kilka h okropny zapach

bleeeeee idź daj powąchać ginekologowi ;)

Gość gość
rzęsistek

Gość gość
Grzybica nie śmierdzi, tylko swędzi. Taki zapach to waginoza bakteryjna. Wiem, bo sama mam z tym problem już od dwóch lat. Jak raz sie zacznie tak będzie nawracać. I nie jest to choroba przenoszona drogą płciową (partner nie mógł Cię zarazić, ani Ty partnerowi też tego nie przekażesz), tylko zachwiana równowaga naturalnej flory bakteryjnej pochwy. Idź do lekarza po antybiotyk

Gość gość
bakteria a tak poza tym po co Ci ta wiedza co to jest, chcesz się zdiagnozować sama i sama leczyć "jakimś dobrym lekiem bez recepty?:O a za parę miesięcy cipka r*******a i rozdrapana, śmierdząca na kilometr, pęcherz zakażony, o***t zakażony jak nie gorzej:O idź do lekarza

Gość gość
wybieram sie do lekarza. ten zapach czuje od 3 dni.

Gość SpecDsProbiotyków
Tzw "rybi zapach"może być objawem infekcji bakteryjnej,towarzyszą mu często szaro-białe upławy o jednolitej konsystencji lub pieniste. Po dokładniejszy opis objawów waginozy bakteryjnej zapraszam na stronę invag.pl w zakładce infekcje intymnej. Koniecznie umów się do lekarza, a od zaraz możesz stosować probiotyki dopochwowe,które zakwaszają środowisko pochwy, co hamuje rozwój choroby.

Gość gość
sraty taty ja tak mam od zawsze i nie jest to u mnie żadną chorobą taki rybi urok :-P