Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłam przeciętnego faceta, szukałam ideału, żałuję...

Polecane posty

Gość gość

Był cudowny. Inteligentny, miły, traktował mnie jak księżniczkę. Nigdy nie poznałam tak idealnego faceta. Było jedno ale... Nie do końca podobał mi się fizycznie. Lekko przy kości, choć nie było źle. Zostawiłam go usprawiedliwiając się odległością (wyjechałam na pewien czas za granicę). teraz cholernie żałuję. Nadal utrzymujemy kontakt, on jak zwykle cudowny, ale nie bedziemy już razem. I tak się kończy szukanie przystojniaka z idealnym charakterem.

Gość gość
Oszalalas,chcesz być z kimś na sile?A potem byscie sobie do gardel skoczyli i rozwód.

Gość gość
tzn ja go bardzo szanuję jako czlowieka i jako faceta. Nigdy nie powiedziałabym o nim złego słowa, nie sądzę że byśmy się żarli na starośc. Chodzi o to, że większość tych ktorych spotkałam po nim byli zwyklymi dupkami i powoli tracę nadzieje, że istnieją jeszcze fajjni przystojni faceci

Gość gość
a moim zdaniem dobrze zrobiłaś, żadne z Was nie byłoby szczęśliwe w takim związku

Gość gość
rozśmieszało mnie jak sapał będąc na mnie i we mnie a teraz tęsknię za tym jego sapaniem. nawet za tym , że czasem mu z nosa na moje piersi pociekło. ech...

Gość gość
ja wzielam przystojnego i bylo zle

Gość gość
jestes glupia, przystojni faceci maja beznadziejne wnetrze, jak skonczysz 30stke, to bedziesz plakac w poduszke, ze bylas tak glupia, ze myslalas, ze stac cie na wiecej...

Gość gość
ale z drugiej strony- czy jest sens bycie w związku tylko dlatego, że nie znajdzie się nikogo lepszego? równie dobrze mozna zostać przyjaciółmi.

Gość gość
księcia z bajki na białym koniu ...zapomnij, nie ma takich ...idealny mężczyzna ...nikt nie jest bez wad...każdy ma swoje wady i zalety i tym się kieruj ...nie zawsze piękną buzią i mega zadbaniem..żeby się potem nie okazało ,że ów książę spędza więcej czasu w łazience niż ty i zajmuje więcej na półkach -kosmetyki i ciuchy...patrz na to jak się do ciebie odnosi ,czy cię szanuje,czy macie o czym rozmawiać i wiadomo coś musi iskrzyć,chociaż czasem okazuje się ,że dopiero gdzieś po drodze coś zaczyna wirować..szansę zawsze trzeba sobie dać ...jesteś młoda ...szukaj i nie trać wiary ....niestety więcej w dzisiejszych czasach tych beznadziejnych ..ale co ma być to i tak będzie ..może cię czasem coś a raczej ktoś zaskoczyć nawet nie wiesz kiedy :)

Gość gość
A nie ma już szansy, byście byli razem?

Gość gość
Nie. zdecydowałam, że zostaje na stałe za granicą. Odcięłam się od tamtego zycia ostatecznie.