wytatuowana i rozczochrana 0 Napisano Listopad 23, 2014 tak tak ... wrzask bachora o północy bezcenny :D Dzieci niszczą figurę a za 15 lat ma sie osobistego wroga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2014 znowu donosik wytatułowana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JarosławKawulski 0 Napisano Listopad 23, 2014 Jo żych jest Jarosław chciołym siem wom przedstawić bo jo jest fajny gach lubie jeść dobre jedzenie ugotowane przes mojom nadworną usługujoncom i jest wszystko bardzo fojnie ale dzisiaj pogodo taka jak spot burka i jo ni mam ochoty pić następnego browarka mojego złocistego z pianką aryomatycznom gozowonego dlatego ni mom siły ić siem myć chociasz śmirdzy trochu jak wiepż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2014 No donoście na nią, nick mi dzieciak ukradł, a taki fajny był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytatuowana i rozczochrana 0 Napisano Listopad 23, 2014 Jak bym była w ciąży oddałabym bachora do schroniska Po co mi coś co zawadza w życiu i zabawie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2014 Ja bym cię wypierd.. na śmietnik, dzięki dziarom byś ładnie wkomponowała się w otoczenie. A dziecko by miało lepiej bez ciebie, frajerko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2014 gość - się tak nie denerwuj, to jest projekt. Było dużo tematów o tatuażach i wypełzło coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytatuowana i rozczochrana 0 Napisano Listopad 23, 2014 Wyżej krocza mi nie podskoczysz PiSowski pomiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 23, 2014 Zgraj na fujarce. Masz talent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach