Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak powiedział do mnie, że jest zmęcozny moją nieodpowiedzialnością.

Polecane posty

Gość gość

Jest mi przykro dziewczyny, bo ja się staram. Ale co na to poradzę, że czasem wychodzi jak wychodzi!

Gość gość
Ale jak sie objawia ta twoja nieodpowiedzialnośc?

Gość gość
Dobra, ja cię wezmę. Płacisz 500zł, odpowiadasz sama za siebie. Pasi?

Gość gość
Zapomnę czegoś zrobić albo czegoś ważnego wziąć z domu, ot wszystko. A ogólnie wypłynęło to po tym jak się spóźniłam na pociąg. Ogólnie to pociąg się zepsuł w połowie drogi, ogłoszono komunikat że za 60 minut go naprawią, po 60 minutach powiedziano, że za 90 minut więc ja myśląłam że mam JESZCZE 90 minut i poszłam się przejść. Bagaże oczywiście w środku, wracam a tam pusty peron:( Walizki i wszystko w środku, mój telefon z 1 % baterii, następny pociąg za 12 godzin i ogólnie kiepsko. Zdenerwował się na mnie.

Gość gość
Spóźniłaś się na spóźniony pociąg. Dobre :) Dawaj dalej co tylko tyle zrobiłaś ;)

Gość gość
aly ty jestes glupia, zal chlopaka ze z taka kretynka jest

Gość gość
jesteś po prostu roztrzepana można być bardzo odpowiedzialnym i roztrzepanym też to mam im bardziej z tym walczę tym jest gorzej, jeśli facetowi nie pasuję w tobie to roztrzepanie i nie akceptuję tego jaka jesteś to znaczy że to chłopak nie dla ciebie, znajdź takiego który cię będzie akceptował w 100% i tyle, wiesz mi że gdybyś nie była roztrzepana znalazł by inną cechę charakteru która by mu przeszkadzała, jesteście po prostu niedopasowani, nie da się kogoś zmieniać na siłe a już na pewno nie da się zmienić charakteru, chłopak cię nie akceptuje i chce urobić na własną modłę

Gość gość
jak tak dalej pójdzie to twoje poczucie wartości poleci na łeb na szyję przez tego chłopaka jak mu się nie podoba to niech spada, takie roztrzepanie też mnie u siebie wkurza czasami i jest upierdliwe ale tez są dobre strony bywa urocze i czasami jest co niemiara śmiechu w towarzystwie, bywa zabawne a ludzie lubią takich ludzi twój facet to jakiś ponurak bez poczucia humoru który ciebie nie akceptuję poszukaj kogoś kto będzie szalał za tobą całą :)

Gość gość
Roztrzepanie jest zabawne i urocze przez chwilę, raz na jakiś czas. Nikt nie chce partnera, który jest jak dziecko, dla którego trzeba być jak rodzic. Postaraj się trochę ogarnąć bo mało jest facetów którzy lubią być jak tatuś dla swoich partnerek.

Gość gość
ale roztrzepanie mało ma wspólnego z matkowaniem takiej osobie, przecież ja jestem niezależnym roztrzepanym singlem i nie potrzebuje tatusia by mnie pilnował chociaż byli chętni :) swoje wpadki sama koryguje :) mylicie roztrzepanie u dziewczyny z niezaradnością a to zupełnie coś innego

Gość gość
No tak, ale sytuacja w której człowiek nie potrafi trzeźwo osądzić jakie ryzyko wiąże się np. z pójściem sobie na długą przechadzkę zostawiając bagaże w pociągu to nie jest roztrzepanie, to jest nieodpowiedzialność i głupota. Z roztrzepania to można ubrać dwa różne buty albo, no nie wiem, po prostu nie przejmować się czasami rzeczami nie istotnymi, ale przy tym panować nad swoim życiem ;P

Gość gość
roztrzepanie ma różne oblicza sama kiedyś zostawiłam zakupy w tramwaju albo zgubiłam sałatę którą niosłam w oddzielnej siatce roztrzepanie u mnie wynika z zamyslenia lub wręcz odwrotnie z tego że myślenia o wielu rzeczach równocześnie lub braku myślenia :) u mnie roztrzepanie objawia się właśnie z zapominaniem lub zbyt szybkim robieniem kilu rzeczy na raz, niedawno sprzątałam i gdzieś zapodziały mi się żarówki przejrzałam całe mieszkanie i nic, w końcu gdy sięgałam po coś do lodówki i tam znalazłam swoje żarówki, znajoma z kolei nalała sobie zupy do talerza potem ktoś zadzwonił do drzwi i odstawiła gdzieś talerz z zupą potem długo szukała tego talerza bo chciała zjeść obiad i zapadł się pod ziemie :)

Gość gość
myśle że z wiekiem będziesz bardziej się kontrolować i roztrzepanie bedzie mniejsze ale nie zniknie całkowicie